سلام بچه ها کیا تو اقدامن و امروز بی بی چک شون مثبت شده البته خودمم تو اقدامم ی ساله ولی هنوز باردار نیستم اما عاشق تایپک بی بی چک مثبتم بیاین اونانی که بی بی چک شون مثبت شده امروز عکس بزارین منم روحیه بگیرم 😍
🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
دکترم این ماه گفت پری شدی دو مین روز بیا گفت امپول ازاد سازی تخمک میزنم برات نمیدونم واسه م جواب میده یا نه در ضمن میگن با این امپول که باردار شی بعدا بچه سقط میشه نمیدونم بزنم یا نه
من سه ساله ازدواج کردم ی ساله تو اقدامم ی سقط داشتم اوایل ازدواجم الانم زیر نظر دکتر هستم هر از و سونو که بگی رفتم شوهرمم رفته هیچ کدوم مشکلی نداریم ولی نمیدونم چرا نمیشه دکتر گفت بخاطره پری هاته که نامنظمن تخمک گذاریت دقیق نیست
خانما من ۱۴روز از آمپول اچ سی جی میگذره.(البته پریودام نامنظم و دارم برا تنظیمش هم دارو مصرف میکنم شاید ۳یا۴روز دیگه پریود شم شایدم بیشتر طول بکشه) و بخاطر دندون درد مجبور شدم امروز آزمایش بتا تیتر بدم ک از وضعیت ام مطمئن شم. حالا بنظرتون نتیجه آزمایش درسته؟؟با توجه به اینکه ۱۴ روز گذشته ولی موعد پریود هم نیس. عصر باید جوابش رو بگیرم
خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات