2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت 2خرداد

| مشاهده متن کامل بحث + 10158 بازدید | 178 پست
برا من چند روز پیش مثبت شد انشالله همه اونایی ک میخان ببینین این صحنه رو

ای جانم مبارکه عزیز دلم خدا برات حفظش کنه 💕🌹میتونی عکس بزاری چن وقته اقدامی

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جانم مبارکه عزیز دلم خدا برات حفظش کنه 💕🌹میتونی عکس بزاری چن وقته اقدامی

ممنون خانومی

من از ازدواجم خیلی میگذره ولی سه سال اقدام داشتم زیر نظر پزشک بوده

ولی بخاطر کرونا چند ماه پیگیر نبودم که این ماه دیدم بی بی چک مثبت شد بعدم ازمایش خون ۴۵۰

ولی رفتم دکتر‌گفت ساک کوچیکه هموز برا همین منتظرم چند هفته بگذره دوباره برم

عزیزم میگن 18روز باید بگذره تو فعلا به دندونات دست نزن این ماه تا موعدت

دندون دردم شدید انگار باید تحمل کنم هرچند موعد دقیق ام هم مشخص نیس

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

اینم نگه داشتم یادگاری

ای جان چه یادگاریه قشنگی عزیزم سه سال اقدام بودی مشکلی نداشتی امپول ازاد سازی هیچ وقت نزدی

ممنونم عزیزم خدا قسمت همه منتظرا کنه انشاالله😍😍

انشالله...................................................................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
دندون دردم شدید انگار باید تحمل کنم هرچند موعد دقیق ام هم مشخص نیس

عزیزم شاید بارداری واسه همین دندون درد داری خواهرم بارداره هفت ماهشه از دندون درد داره میمیره دکتر هیچی بش نمیده میگه ضرر داره واسه بچه تو هم دست نزن فعلا تا مطمئن میشی چرا امپول زدی عزیزم مشکلت چی بود

ای جان چه یادگاریه قشنگی عزیزم سه سال اقدام بودی مشکلی نداشتی امپول ازاد سازی هیچ وقت نزدی

اره عزیزم خودم مشکل کیست و تخمدان ضعیف داشتم و همسرم یکم اسپرمش یواش بود

همه جور‌قرص و امپول هم‌زدم

برای جواب تیتر هم‌باید حداقل ۱۴ روز از امپول‌بگذره وگرنه‌بی‌بی‌چک هم خط میندازه

عزیزم ناراحت نباش هنوز که پری نشدی در ضمن دقیقش باید ی هفته از پری بگذره 

ولی یه جا خونده بودم یکی دو روز به موعد اگه منفی بود یعنی منفیه دیگه،دعا کن برام الان یکساله منتظرم منم برای تو دعا میکنم💙

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
عزیزم شاید بارداری واسه همین دندون درد داری خواهرم بارداره هفت ماهشه از دندون درد داره میمیره دکتر ه ...

ظاهرا یکم تنبلی تخمدان داشتم و پریود نامنظم. آمپول زدم برا ازادسازی تخمک  و دارو هم لتروزول و دوفاستون میخورم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

اره عزیزم خودم مشکل کیست و تخمدان ضعیف داشتم و همسرم یکم اسپرمش یواش بود همه جور‌قرص و امپول هم‌زدم ...

بنظرت من امپول بزنم واسم جواب میده 

ظاهرا یکم تنبلی تخمدان داشتم و پریود نامنظم. آمپول زدم برا ازادسازی تخمک  و دارو هم لتروزول و د ...

علائم بارداری رو نداری؟ 

ببین این قرص دیدروژسترون باعث میشه پریودا منظم باشه درضمن باعث میشه تخمکگذاری زیاد بشه  هم ایر ...

تبریک میگم بارداریتونو واسه منم دعا کن لطفا . میشه بگی چه ختمی گرفتی 

خدایا معجزه میخوام 
ولی یه جا خونده بودم یکی دو روز به موعد اگه منفی بود یعنی منفیه دیگه،دعا کن برام الان یکساله منتظرم ...

ان شاالله دوتامون به همین زودیا مامان میشیم 😍