2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت 2خرداد

| مشاهده متن کامل بحث + 10157 بازدید | 178 پست

دکترم این ماه گفت پری شدی دو مین روز بیا گفت امپول ازاد سازی تخمک میزنم برات نمیدونم واسه م جواب میده یا نه در ضمن میگن با این امپول که باردار شی بعدا بچه سقط میشه نمیدونم بزنم یا نه

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
یه پسر سه ساله دارم برای دومی هفت ماهه اقدام کردیم و نشده‌ 

خدا بزرگه عزیزم ان شاالله به همین زودیا بیای خبر بارداریتو بدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پریودام منظمه  یعنی ممکنه از قرص باشه؟ممکنه حامله نباشم؟

نه عزیزم بارداری دیگه ازم دادی مثبت شده پس بارداری 

ان شاالله  گلم شما چند وقته اقدامی؟

من سه ساله ازدواج کردم ی ساله تو اقدامم ی سقط داشتم اوایل ازدواجم الانم زیر نظر دکتر هستم هر از و سونو که بگی رفتم شوهرمم رفته هیچ کدوم مشکلی نداریم ولی نمیدونم چرا نمیشه دکتر گفت بخاطره پری هاته که نامنظمن تخمک گذاریت دقیق نیست

من سه ساله ازدواج کردم ی ساله تو اقدامم ی سقط داشتم اوایل ازدواجم الانم زیر نظر دکتر هستم هر از و سو ...

خداروشکر  که مشکلی نیست

به خاطر استرس هست عزیزم 

من واسه پسرم  اون ماهی که اصلا به فکر بارداری نبوديم  باردار شدم 

من زدم ولی منفی شد مثل همیشه😔 دوروز دارم تا موعد

عزیزم ناراحت نباش هنوز که پری نشدی در ضمن دقیقش باید ی هفته از پری بگذره 

خانما من ۱۴روز از آمپول اچ سی جی میگذره.(البته پریودام نامنظم و دارم برا تنظیمش هم دارو مصرف میکنم شاید ۳یا۴روز دیگه پریود شم شایدم بیشتر طول بکشه) و بخاطر دندون درد مجبور شدم امروز آزمایش بتا تیتر بدم ک از وضعیت ام مطمئن شم. حالا بنظرتون نتیجه آزمایش درسته؟؟با توجه به اینکه ۱۴ روز گذشته ولی موعد پریود هم نیس. عصر باید جوابش رو بگیرم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

من سه ساله ازدواج کردم ی ساله تو اقدامم ی سقط داشتم اوایل ازدواجم الانم زیر نظر دکتر هستم هر از و سو ...

ببین این قرص دیدروژسترون باعث میشه پریودا منظم باشه درضمن باعث میشه تخمکگذاری زیاد بشه 

هم ایرانی داره هم خارجی، ایرانی۳۶ هزار خارجی ۲۰۰ هزار که دکتر تاکید داشت  ایرانی  بخری

من چندتا داروخانه رو گشتم که پیدا کردم

خداروشکر  که مشکلی نیست به خاطر استرس هست عزیزم  من واسه پسرم  اون ماهی که اصلا ...

اره همه همینو میگن ولی بخدا میگیم این ماه بیخیال میشم ولی تا به موعدم نزدیک میشم دوباره استرس میگیرم

ببین این قرص دیدروژسترون باعث میشه پریودا منظم باشه درضمن باعث میشه تخمکگذاری زیاد بشه  هم ایر ...

واقعا چن ماهه استفاده میکنی میتونی عکسشو بفرستی خوب خارجیش بهتره یا ایرانیش

خانما من ۱۴روز از آمپول اچ سی جی میگذره.(البته پریودام نامنظم و دارم برا تنظیمش هم دارو مصرف میکنم ش ...

عزیزم میگن 18روز باید بگذره تو فعلا به دندونات دست نزن این ماه تا موعدت