2789
عنوان

قد

357 بازدید | 29 پست

بچه ها برای دخترم زینک بارفیکس گرفتم کارکنه از زمان پریودش تا الان ۵ ۶ سانت بلند شده ۱۳سالشه تقریبا ۱۲ سالو چهارماهگی پریود شد 

حالا نظرتون چیه چقد بلند میشه 

اثرات زینک چطوره کسی استفاده کرده؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید

این زینک چیه؟

چطوره؟

اونایی که تو این اوضاع حالشون خوبه باید واکسن ضد افسردگی تولید کنن://  از لحاظ روحی نیاز دارم تا یکی حرف بزنه، بزنم تو دهنش:/    کاش یه بابا پنجعلی جیبی داشتیم که تا یکی میخاس نصیحتم کنه بخوابونه دهنش:)     دلبر ما نه بار گران بود، نه مهربان بود اون فقط بیصاحاب بود، همش با دیگران بود خاک توسرش:/      اگه دختر باید ریزه میزه و بغلی باشه پس غلط میکنی کفشات ۱۰ سانت از بیرون و ۱۵ سانت از داخل پاشنه داره://                       
خب قدش چقدر بوده الان چقدر شده  ببین تا شانزده سال صفحات رشد بازه ولی خیلی کم رشد میکنه یعنی ش ...

الان ۱۵۸ یا ۱۵۷ هنوزم پریوداش نامرتبه شاید سالی دو سه بار مرتب نشدن هنوز وقتیم پریود شد ۱۵۲ بود قدش 

الان ۱۵۸ یا ۱۵۷ هنوزم پریوداش نامرتبه شاید سالی دو سه بار مرتب نشدن هنوز وقتیم پریود شد ۱۵۲ بود قدش& ...

من دخترم دقیقا دوازده سالگی پریود شد و ۱۵۶ بود الان چهار ماه شده دقیق چهار سانت قد کشیده امیدوارم بلند تر بشه تغذیه خیلی مهمه تره دختر من کلا توی تختش خوابیده تازه دارم باشگاه می فرستم سعی کن به تغذیه اش برسی و اینکه زینک هم خیلی خوبه

شما زینک دادین به دخترتون؟ چقد اثر داره 

من زینک ندادم ولی بی نهایت شکمو هست خیلی به خودش میرسه من میانگین قد که گرفتم برای دخترم۱۵۶ شد ولی اگر تغذیه خوب باشه تا شش سانت بلند تر میشه شاید هم بیشتر و واقعا دارم می بینم که دخترم رشد قدش خیلی خوبه