2789
عنوان

قد

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 29 پست

نکنین انصافا به عنوان یه دختر قد بلند میگم خیلیییی احساس بدی داره قدت از نرمال بلند تر باشه

خوبه قدش

با هیچکس بحث نمیکنم چون سیمکارت پنجممه😂💆‍♀️ولی برخوردم باهات رو خودت مشخص میکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ۱۳ ساله و ۹ ماهم بود پریود شدم قدم ۱۶۳ بود الان که ۱۹ سالمه قدم ۱۷۳ تقریبا ۱۰ سانت قدم بلند شده

البته چند ماه نزدیک پریود یا بعد پریود درست یادم نیست یهو قدم خیلی بلند شد از ۱۶۳ رسیدم به ۱۶۷ بعد خیلی کم یواش یواش قدم بلندتر شد

الانم ۱۵۷ ۱۵۸ قدشه

افزایش طول چندسانتی نزدیک پریود عادیه بعد قدش دیگه یواش یواش بلند میشه

من هیچ کاری نکردم ولی قدم بعد پریود تو سال اول چند سانت یهو بلند شد

دوستم موقع پریود ۱۵۸ بود الان که بزرگ شده ۱۶۵ هست

شما خودتون نتیجه  استفاده از زینک برای قد اطرافتون یا برای خودتون ندید ؟ میخوان بدونم چطوریه نت ...

یکی از اقوام رفت  دکتر دختر دارو خارجی مصرف میکرد قد بلند شد در صورتی که خانوادش کلا قد کوتاه بودن خودشم تو بچگی خیلی قدکوتاه بود

یکی دیگه هم کلاس چهارم امپول رشد زد قدش ۱۷۰ هست الان

دختر من مهموب جان کلن رشدش ارامه و نرمال مثلا الان ۷.۸ سانت جا داره قد بکشه تو دوسال اما میخوام تو چ ...

بببین چرا خودت رو اذیت میکنی الان قد من ۱۵۸ هست درسته شاید یه کم کوتاه باشه ولی اندامم رو دوست دارم زن ریز نقش خیلی قابل پسند تره از زن درشت هیکل ایشالله قدش چند سانت دیگه بلند تر شه ولی خیلی حساسیت نشون نده روی اعتماد به نفس دخترت تاثیر می ذاره

زینک که زیاد تاثیر نداره تا جایی که من میدونم کلسیم موثرتره مکملهای رشد و اغزایش قد هم بیرون میفروشن که بیشتر ارکیباتش کلسیمه. و لبنیات و سبزیجات تو رشد خیلی موثره

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی
درسته اما دخترم ژنتیک قد بلندم داره خودشم دوست داره بله شما درست میگین ممنونم

منم خیلی برام مهمه قد بچه هام بلند شه مخصوصا پسرم و خیلی حساسم شما رو درک میکنم ایشاالله تنشون  سالم باشه و از وجودشان لذت ببریم