2777
2789

دوستان کسایی که نوزادشون حساسیت داشته به پروتئیندگاوی علائمشون چیه علایم میدونم میخوام بدونم کدومش بیشتره دختر من پوستش جوش ریز زده جوش نوزاد شما چجوری بود کجای بدنش بود چقد بعد از خوردن آلرژی علائم میداد؟

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

معمولا پاهاشون قسمتی که پوشک میشن جوش میزنه بیشتر.ولی شما سعی کن مراعات کنی و شیرگاو یا بقیه محصولاتش رو نخوری تا بچه اذیت نشه

کسایی بودن🙄که دیگه نیستن😏چون دیگه اونایی نیستن که بودن🤷🏻‍♀️
معمولا پاهاشون قسمتی که پوشک میشن جوش میزنه بیشتر.ولی شما سعی کن مراعات کنی و شیرگاو یا بقیه محصولات ...

نزدع اون قسمت مطمئن نیستم جوشا مال اون باشه بعد الان بهتر شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساس بودن به شیر گاو بیشتر مشکلاتش مربوط به گوارش هست،مثلا اسهال و یبوست یا استفراغ شیر مادر

هیچکدومو نداره میشع عکساشو ببینید میزارم ببین البته مال قبلا الان بهتر شده

اگه علائمی مث تب و بیقراری نداره جای نگرانی نیست.پسر منم همینطور بود پوستش خیلی حساس بود‌.از داروخونه پماد کالاندولا بگیرید و به پوستش بزنین.گیاهیه و ضرری نداره اصلا

عزیزم خدا حفظش کنه گل دخترو😍🥰❤ دکتر نبردینش؟

چرا اول فقط صورتش بود بردمش گفت چیزی نیست بعد که سینش زد عکسشو فرستادم یکی از دکترای تهران دید گفت احتمالا همین حساسین به پروتئین گاویه یه پمادگفت بخرم گفت خوب شد نبست الان خوب شده صورتش ولی بازم برا اینکه اطمینات پیدا کنم فردا وقت دکتر داره

اگه علائمی مث تب و بیقراری نداره جای نگرانی نیست.پسر منم همینطور بود پوستش خیلی حساس بود‌.از داروخون ...

کالا ندولا و ان ان اینارو برا سوختگی پاش میزنم آتوپیکس میزنم صوزتش دکتر معرفی کرد

درضمن اصلا اصلا تا پوستش این حساسیت رو داره نذارید بوسش کنن و توی حمام هم با شامپو و صابون معطر نشورید و با پارچه خیلی نرم خشکش کنین.جای خوابش هم ملافه نخی باشه

کالا ندولا و ان ان اینارو برا سوختگی پاش میزنم آتوپیکس میزنم صوزتش دکتر معرفی کرد

کالاندولا درکل واسه حساسیت پوست هستش.به صورت و سینش هم بزنید بهتر میشه

درضمن اصلا اصلا تا پوستش این حساسیت رو داره نذارید بوسش کنن و توی حمام هم با شامپو و صابون معطر نشور ...

اصلا اجازه ندادم خصوصا تو این کرونا فقط خودم بوسش میکنم اونم طاقتم نمیگیره آخه 😔