2777
2789
بستگی داره به طرز نگاه خودتون و طرف مقابل .  به هر حال یک آیتم مهم ازدواج امکان فرزند آوریه و ...

من در استانه ۲۴ سالگیم ، فرزند و گذاشتم بعد از ۳۰ سال چون مامانم ۲۴ یال پیش من و ۳۰ بدنیا اورد ، همیشه راضی بوده چون همه چیز تو وقت خودش اتفاق افتاده

اگه اون جزیی از زندگیش باشه اشکال نداره ، من دخترخالم ۳۲ سالشع کاردانی یه دانشگاه چررت داره ،  ...

ن بابا دانشگاه و سرکار رفتنشم خبری نیس.

حداقل واسه ما نبوده

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه اون جزیی از زندگیش باشه اشکال نداره ، من دخترخالم ۳۲ سالشع کاردانی یه دانشگاه چررت داره ،  ...

من با تمام امکانات خودمو‌به یه ادم بی ارزش ۲ سالو‌نیم باختم

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
خب درستش اینه ک ب تعداد سالهای رابطت ماه های جدایی رو طی کنی تا رفرش بشی. ولی دیگه باید واقع بین با ...

اره منم‌حس‌میکنم فرصت کمه ولی اصلا نمیتونم هیشکیو نه میتونم دوس داشته باشم نه اعتماد کنم

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
اره منم‌حس‌میکنم فرصت کمه ولی اصلا نمیتونم هیشکیو نه میتونم دوس داشته باشم نه اعتماد کنم

اینو دیگه خودت باید با خودت حل کنی.

من این تایم رو گذروندم.منتظر ی بخت خوبم ک هنوز نیومده

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

من خودم چون تلاش کردم راضی بودم من از بعد دیپلم رفتم سرکار با پول خودم دانشجو شدم تحصیل کردم الان از ...

ازدواج کردی یا رابطه جدی داری،

معلومه خیلی تاثیر داره ولی گاهی نتیجه بخش نیست😖

ازدواج کردی یا رابطه جدی داری، معلومه خیلی تاثیر داره ولی گاهی نتیجه بخش نیست😖

یه رابطه ۸ ساله دارم امسال قراره عقد کنیم ولی من هیچ وقت تک بعدی نگاه نکردم به رابطم ، درس خوندم کار پیدا کردم الان در شرف ۲۴ سالگیم از دبیرستان دوستیم باهم ولی راهمو ادامه دادم

درسته‌.‌‌... من خاستکارم دارم‌مشکل اینجاست دیگه نمیتونم یعنی فک نکنم دیگه بتونم پسریو باور کنم

خاهرم همه روبه یک چشم نبین این روزا پسری ک میاد خاستگاریت با اونی ک تو کوچه خیابون دنبال مخ زدنه یه فرقایی داره

یه رابطه ۸ ساله دارم امسال قراره عقد کنیم ولی من هیچ وقت تک بعدی نگاه نکردم به رابطم ، درس خوندم کار ...

خوشبخت بشی،

اوشون چند سالشه؟از تو سر تره یا نه؟

15 سال اختلاف سنی داریم اونم تو مردها یکم برتر سازنده ست ساختمون میسازه خوش اخلاق و قدرت درک داره کن ...

من ازم ۸ سال بزرگ تره ولی زطزاهرش خییلی ازم معمولی تره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز