2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه وقتی یه دختر دنبال تحصیلش باشه دنبال هدف و ارزوهاش باشه به جسنش برسه با ۶۰ سال هم زیاد نیست 

چند سال عمرشو تلف ادم بی ارزش کرده باشه چی

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

این حرفا رو ول کن 

با واقعیت رو ب رو شیم..منم ۷۳ ام و دیگه داره دیر میشه🙃

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

این حرفا رو ول کن  با واقعیت رو ب رو شیم..منم ۷۳ ام و دیگه داره دیر میشه🙃

درسته‌.‌‌... من خاستکارم دارم‌مشکل اینجاست دیگه نمیتونم یعنی فک نکنم دیگه بتونم پسریو باور کنم

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
چند سال عمرشو تلف ادم بی ارزش کرده باشه چی

اگه اون جزیی از زندگیش باشه اشکال نداره ، من دخترخالم ۳۲ سالشع کاردانی یه دانشگاه چررت داره ،  نه کاری نه هدفی فقط به امید دوست پسر خوب با هرکی  داره دوست میشه ، ولی اگه همین درسشو میخوند شاغل میشد کلاس میرفت همون پسرا براش دست و پا میزدن

درسته‌.‌‌... من خاستکارم دارم‌مشکل اینجاست دیگه نمیتونم یعنی فک نکنم دیگه بتونم پسریو باور کنم

خب درستش اینه ک ب تعداد سالهای رابطت ماه های جدایی رو طی کنی تا رفرش بشی.

ولی دیگه باید واقع بین باشی فرصتی نمونده و لگد ب بختت نزن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

2790
2778
2791
2779
2792