سلام من پسری 24ساله هستم که الان نزدیگه 7سال سیگار میگشم و الان میخام ترک کنم بهترین روش ترک سیگار چیه ؟راستش از بوی سیگار دیگه بدم میاد و نمیخام همسرمم بدش بیاد ازم
بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خب یاده گاریه خدمت سربازیه خخخخ میخام الان بندازمش دور
☹واییی مگه تو سربازی مهتادم میشن
چون خودتون میخواین میتونین ترک کنین😃ایشالا که ترک می کنین
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐
مرسی الان روزی ی بسته میگشیدم الان شده 7نخ اره سیگاری معتاد مواد کش من دیگه مواد بدم میاد نکشیدم&nbs ...
پس خدا بهتون رحم کرده.
خخخخخخ رحم که نه اونکه خودم میدونم میگشیدم الان بغل جوب بودم نه اینجا
😂😂
شوهر عمه من سیگار میکشید رفت کمپ شیشه ای برگشت🙁