سلام من پسری 24ساله هستم که الان نزدیگه 7سال سیگار میگشم و الان میخام ترک کنم بهترین روش ترک سیگار چیه ؟راستش از بوی سیگار دیگه بدم میاد و نمیخام همسرمم بدش بیاد ازم
بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐
خب یاده گاریه خدمت سربازیه خخخخ میخام الان بندازمش دور
☹واییی مگه تو سربازی مهتادم میشن
چون خودتون میخواین میتونین ترک کنین😃ایشالا که ترک می کنین
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐
مرسی الان روزی ی بسته میگشیدم الان شده 7نخ اره سیگاری معتاد مواد کش من دیگه مواد بدم میاد نکشیدم&nbs ...
پس خدا بهتون رحم کرده.
خخخخخخ رحم که نه اونکه خودم میدونم میگشیدم الان بغل جوب بودم نه اینجا
😂😂
شوهر عمه من سیگار میکشید رفت کمپ شیشه ای برگشت🙁