2777
2789

من سه ساله تو عقدم

از اول قرار بود جای همه خرج و مخارج جهاز و اینها با شوهرم نصف نصف بزاریم خونه بخریم،

بابام هم اوکی داده

حالا همه کارهامون رو کردیم 

بابام پول رو نمیده

نه اینکه نداره

نمیده

دنبالش نیست

هی امروز و فردا میکنه و ما داریم موقعیتها رو از دست میدیم

از اون طرف شوهر من استرسیه و چون داره موقعیتها زثرپ از دست میده و وقت زیادی نداریم داره سکته میکنه.پول شوهرمم جوره

شوهرم هر چند روز دعوای شدید با من میکنه و پدرم هم کاملا خونسرد وقت رو میکشه

الان امشب خونمونه شوهرم.بحث شد عصبی شد.داد و بیداد کرد سر من که چرا قول میدین وقتی نمیتونین!!

حرف حق رو شوهرم میزنه 

اخه بابام حرص در میاره

ولی من چیکار کنم؟!

اه بابا عیییییین بابای این دختر عتیقههس که داداشم دوسش داره فقط فرقتون اینه که تو طرف حقو میگیری اون دختر دو رو زنگ میزنه به من و مادرم طرف داداشمو میگیره به داداشمم میگه بابامه دلسوزه تو قبول کن حق داره بعد بزن زیرش🙄باز یادم انداختی حرصی شدم🤦‍♀️🤚

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

به بابات چه  چه شوهر پرویی داری

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بابات چه  چه شوهر پرویی داری

شوهرم مشکلش عصبی بودنشه

وگرنه بابام نباید قول میداد اگر موافق نبود

نمیدونی چقدر واسه قول الکیش زندگی ما بهم ریخته

میتونه،نمی خواد زحمت بده به خودش

اه بابا عیییییین بابای این دختر عتیقههس که داداشم دوسش داره فقط فرقتون اینه که تو طرف حقو میگیری اون ...

امیدوارم یه روزی تو جایگاه عروستون قرار بگیرید و یکی عتیقه فرضتون کنه

بین همسر و خانوادتون گیر کنید،یه مادر شوهر و خواهرشوهر هم مثل خودتون داشته باشین که سرک بکشن تو روابطتون

وگرنه روابط من و پدرم شاید به شوهرم مربوطه ولی حتی یه کلمه اش رو خانواده اش نمیدونن و به خودشون اجازه دخالت نمیدن.

امیدوارم یه روزی تو جایگاه عروستون قرار بگیرید و یکی عتیقه فرضتون کنه بین همسر و خانوادتون گیر ...

عزیزم دختری که زنگ میزنه به من به مادرم هی میندازمون جلو در صورتی که باباش مخالفه کار درستی نمیکنه عتیقس چون از طرف باباش و مادرش حرف زده و باباش مارو از خونش انداخته بیرون،بهش خونه دادیم زندگی کردنی اجاره ندن مستقل باشن تا وام ازدواجو بدن ولی به ما میگه باشه بعد به داداشم میگه اجاره بده بریم میرداماد اجاره کن درصورتی که خونش مستقله،زنگ میزنه میگه عروسی نمیخوام ما گفتیم نمیشه وفلان دیشب زنگ زده باید فلان ماشین و فلان تالارو رزو کنی تا بابام راضی شه  آدم دو رو هرکی که میخواد باشه باشه اون آدم از نظر من عتیقس😁تازه هنوز نشون نذاشتیم اینه

اه بابا عیییییین بابای این دختر عتیقههس که داداشم دوسش داره فقط فرقتون اینه که تو طرف حقو میگیری اون ...

داداش تو  عتیقه تره   کسی ک زن داداشش و بد بدونه یا کسی ک داداشش دوس داره رو   داداش  بیخود تر از اونه   عتیقه شماید ک از دختر مردم انتظار دارید  بیاد  داداش شمارو جمع  کنه یا کازی کنه حتی جهاز هم حق دختر نیست بده نردی ک  دلش زن میخواد باید  همه چیزو محیا کنه عین  این پیرزنای  بی سواد  یاد گرفتید  ب عروس نیومده  چرت و پرت بگید

امیدوارم یه روزی تو جایگاه عروستون قرار بگیرید و یکی عتیقه فرضتون کنه بین همسر و خانوادتون گیر ...

راستی امیدوارم مشکلتون حل شه میدونم الان ناراحتی و بر اساس مشکل خودت منو قضاوت کردی ولی ازت دلگیر نشدم شمام با کفش من راه نرفتی که مشکلو متوجه بشی

داداش تو  عتیقه تره   کسی ک زن داداشش و بد بدونه یا کسی ک داداشش دوس داره رو   داداش ...

داداش منم عتیقس قبول دارم چون جلوی همه بابای دختره انداختمون بیرون که بی اجازه اومدیم خونش نگو خودش و دختره میدونستن فقط ما خبر نداشتیم خواستن مارو تو عمل انجام شده بذارن🙄

عزیزم، اینکه بابات قول داده و زیرش زده کار درستی نیست اما کلا بابات هیچ وظیفه ای نداره نه جهاز بده نه پول خرید خونه. نه قانونا نه شرعا. شما دست خالی میری، دست خالی میای. هرکی اضاف بر این انجام بده، خودش ضرر میکنه چون مهرتون رو که نمیدن، وسایل جهازتون و بچتونم که می مونه برای شوهر. وقتی همین قدر ارزش دارین، دیگه ازین توقعات ایجاد نکنین. 

عزیزم دختری که زنگ میزنه به من به مادرم هی میندازمون جلو در صورتی که باباش مخالفه کار درستی نمیکنه ع ...

پس شباهتی به من و پدرم نداره

بابای من فقط تو این مساله اذیت میکنه

همیشه پشتمون بوده

عزیزم، اینکه بابات قول داده و زیرش زده کار درستی نیست اما کلا بابات هیچ وظیفه ای نداره نه جهاز بده ن ...

روزی که بابام قول داد

گفتم اگه مخالفی یا حرفی داری زنگ بزنین به بابای شوهرم،گفت نه!حالا میریم جلو حل میکنیم همه چیز رو.

در امدش میکشه به مبلغی که باید بزاره

حرف گوش کن نیست!بیخیاله

به فکر نیست

یه درصدی هم دلش نمی خواد پولش رو بده

ولی خب میگفت!!عملا داره من و شوهرم رو به جون هم میندازه

پس شباهتی به من و پدرم نداره بابای من فقط تو این مساله اذیت میکنه همیشه پشتمون بوده

نه فقط تو جریان پول مساوی گذاشتن شباهت داشت گفتم که یه جاهایی بهتری مثلا اون دختر زنگ میزنه هرچی بابام گفت قبول کنید بعدها نکردینم مهم نیست ولی ما زیر بار نمیریم چون دروغ و قول بیخود اصلا قابل قبول نیست برامون

راستی امیدوارم مشکلتون حل شه میدونم الان ناراحتی و بر اساس مشکل خودت منو قضاوت کردی ولی ازت دلگیر نش ...

هردومون با کفش هم راه نرفتیم

اما من شباهتی به عروستون ندارم

منم ارزوی خوشبختی واست دارم

ولی یکی از دردناک ترین تجربه های زندگی قرار گرفتن بین خانواده و همسره

قلبم درد میکنه،هزار تا بیماری گرفتم

نه شوهرم بیخیال میشه نه پدرم ذره ای دل میسوزونه