آهنگ باحال معرفی کنین، شاد و رقصی، غمیگن و گریه دار، فرق نداره
آهنگ باشه هرچی بود بود😍😍😂
من راشینم، تنها و مستقل، دلشکسته و ناراحت، دلسرد و بیرحم، پرتلاش خستگیناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:)بیپاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بیزبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...
الان من خیلی سردرگمم من عشق کی بودم؟؟؟ تو فیلماا شانسم نداریما .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم که خدارحمتشون کنه فیلم هم خیلی مسخره تموم شد
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️
پرواز از مهراد جم حاله من از احمد وند کم آوردم از احمد وند من ۲ از تتلو حرمسرا از تتلو
نگو حرمسرا رو گریم میگیره
یبار فک کردم خونه تنهام لخت از حموم اومدم بیرون، داشتم حرمسرا روبلند بلند میخوندم، نوه عمم ک پسره و ۳ سال ازم بزرگتره تو خونه بود و منو دیدددددد😑😑😑😑🤦🏻♀️
من راشینم، تنها و مستقل، دلشکسته و ناراحت، دلسرد و بیرحم، پرتلاش خستگیناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:)بیپاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بیزبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...