2777
2789
عنوان

مامان ها بیایید

48 بازدید | 4 پست

چرا پدر و مادرها حرف هایی  می زنند که دلت بشکنه و تا سالیان سال غمش تو دلت باشه؟

اگه یکی دیگه بگه می گم حسوده  یا عقده ای...

ولی مادر و پدر برای چی؟

تو تاپیک قبلیم گفتم

واقعا نمیدونم.ولی من بخشیدمشون

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بعضی پدر مادرا پدر و مادر نیستن....😊😊😊

پدر مادر مگ ینی اینکه فق بچه بیاری؟؟؟ 

ب امون خدا؟؟؟ 

ن عزیزم اونی ک تربیت میکنه درست زندگی یاد میده پدر مادره 

مگ زاییدن برا بچع تاثیری دااره؟؟؟؟؟؟ 

دلم میخواد تمام پدر مادرای بد گمشن از روزگار ی نمونش اونی ک خودم میدونم 

بمیره راحت شیم

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بعضی پدر مادرا پدر و مادر نیستن....😊😊😊 پدر مادر مگ ینی اینکه فق بچه بیاری؟؟؟  ب امون ...

من پدر و مادرم خیلی خوبن  و من را خیلی دوست دارم منم خیلی دوستشون دارم ولی گاهی حرف هایی به من می زنند که شخصیت من داغون می کنه

من پدر و مادرم خیلی خوبن  و من را خیلی دوست دارم منم خیلی دوستشون دارم ولی گاهی حرف هایی به من ...

کازی با مادر و مدر شما ندارم 

سمردم اونی ک خودم میدونمو ب خدا خودش روشو سیاه کنه

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.