2777
2789

من از ۱۲ هفته تا الان طول سرویکسم ۳۰ بوده و هست ..چقددکترا ترسوندنم ..چقد استرس دادن بهم ..همش میگفتن زایمان زودرس میگیری ..سرکلاژمم نمیکردن میگفتن باید شوهرت رضایت بده چون امکان هر اتفاقی هست .مام قبول نکردیم ..استراحت کردم از هفته ۱۸تا ۳۲ امپول زدم الانم ۳۷ هفته ام و خبری از زایمان نیس 

اومدم اینو بگم برا اونایی ک شرایط منو دارن ..بگم ک نترسید هیچ اتفاقی نمیوفته فقط استرات کنید و بیرون نرید و کار سنگین نکنید ..

چون خودم خیلی احتیاج داشتم اون روزا یکی امیدوارم کنه😀

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک انومالی رفتم ۳۸ بود دیگ‌ندارم تا دو هفته ریگ باید برم سونو وزن کاش منم زو تر برسم به هفته شما ...

شما ک خوووبی 😀نگران چی هستی ..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
سرکلاژ میکردی راحت میشدی برا محکم کاری رضایت میگیرن گلم اتفاقی نمیفته ایشالا بسلامت زایمان کنی

ن دکتر علنن بهم گفت کیسه ابت سوراخ میشه چون جفتم پایین بود ب شدت ..۳ تا دکتر رفتم همشون گفتن با سرکلاژ کیسه پاره میشه 

سرویکس ۳۰ کم نیست عزیزم . بالای ۲۵ نرماله من ایران نیستم و به خاطر شرایطم باید مرتب کنترل سرویکس میشدم خودمم کلی مقاله راجع بهش خوندم . هیچ جای دنیا بالای ۲۵ رو سرکلاژ نمیکنن غیر ایران!!! مگه سابقه ادم داشته باشه

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
نگران اینکه چرا تموم‌نمیشه شبها دندم درد میگیره نمیتونم بخوابم نفسمم بالا نمیاد🥴

وای منم درگیرم با نفس تنگی ..من با اینکه زیاد وزن اضافه نکردم ولی باز یکم اذیتم ..کلا ۵کیلو زیاد کردم 

سرویکس ۳۰ کم نیست عزیزم . بالای ۲۵ نرماله من ایران نیستم و به خاطر شرایطم باید مرتب کنترل سرویکس میش ...

اره درسته ولی دکترا انقد استرس دادن بهم ک شب و روزم گریه بود

وای منم درگیرم با نفس تنگی ..من با اینکه زیاد وزن اضافه نکردم ولی باز یکم اذیتم ..کلا ۵کیلو زیاد کرد ...

اره منم تو ماه‌ هشتم ۹ کیلو اضافه شدم هر کسی میبینتم نمیفهمه حاملم اما باز اذیتم از تنگی نفس

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
من هفته 20 کلا وزن اضافه نکردم ولی نفس تنگی دارم 

من از ۳۴ هفته یکم وزن گرفتم

ن دکتر علنن بهم گفت کیسه ابت سوراخ میشه چون جفتم پایین بود ب شدت ..۳ تا دکتر رفتم همشون گفتن با سرکل ...

حتما هفته ات بالا بوده گلم

خداروشکر گذروندی.اما اگر نیاز باشه به نظرم هیچ کس نباید ریسک کنه البته مورد شما فرق میکرده

همتای مامانم بودم❤

اره منم تو ماه‌ هشتم ۹ کیلو اضافه شدم هر کسی میبینتم نمیفهمه حاملم اما باز اذیتم از تنگی نفس

طبیعیه اگثرن اینجورین

حتما هفته ات بالا بوده گلم خداروشکر گذروندی.اما اگر نیاز باشه به نظرم هیچ کس نباید ریسک کنه البته م ...

ن از ۱۲ هفته متوجه شدیم ..منم از خدام بود ک سرکلاژ بشم ولی نشد