2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يه گروهي داشتيم توي واتساب فقط دو روز توش فعال بودن بچه ها، كاش يه گروهي باشه خييلي فعال باشن

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
اره لينك بزار

قوانین گروه🌷 🏃‍♀️قانون اول: کالری شماریه که حتما باید انجام بدین اول که شروع کردین سخته براتون ولی کم کم براتون عادت میشه. 🏃‍♀️قانون دوم:تنظیم ساعت بیدارتونه و قبل از ساعت ۹ باید در گروه حاضری بزنید. 🏃‍♀️قانون سوم:دفتر یادداشته که باید وعده های غذایتون رو داخلش یادداشت کنید و هرشب در گروه قرار بدین و ما وظیفه داریم هرشب عملکرد روزتون رو چک کنیم و اگه اشتباه انجام میدیم اصلاح کنیم. 🏃‍♀️قانون چهارم:هر هفته وزن کشی داریم وهمه باید عکسی از ترازوشون رو تو گروه بفرستن. 🌷هزینه ورود به گروه واتساپ و رژیمی که ما دراختیارتون قرار میدیم برای هر ۳۰ روز ۱۵ تومن است وقبل از ورودتون به گروه دریافت میشه وبعد از یک ماه واریزی دوباره انجام میشه. 🌷لطفا دقت کنید اگر قوانین رو رعایت نکنید از گروه خارج میشید اگر شما برای پولتون و وقتتون ارزش قائل نیستید ما برای وقتی که میزاریم ارزش قائلیم🙏🌷

لینک بزار ممنون

🌹گروه رژیم لاغری ۵:۲ در واتساپ گروه اراده 🌹 🏃‍♀️کاری که ما انجام میدیم اسمشو نمیشه رژیم گذاشت در اصل درست غذا خوردنه و این گروهی که تشکیل دادیم هدفمون فقط اینکه در کنار هم انگیزه بگیریم و خسته نشیم وهدفمون رو به شنبه ای که هیچ وقت نمیاد نسپاریم😅 .من خودم همیشه وقتی که رژیم میگرفتم بعد یه مدت خسته میشدم و بیخیال رژیم گرفتن میشدم ولی با بودن در گروه میتونیم وزن کم کنیم و تبدیل به یه عادت بشه برامون و گذر زمان حس نکنیم.خانم ها یی دوست دارن در چالش لاغری ما با ما هم گروه بشم میتونن برای من پیام بدن ..من خودم با این رژیم ۲۰ کیلو لاغر کردم😍