2777
2789
قوانین گروه🌷 🏃‍♀️قانون اول: کالری شماریه که حتما باید انجا ...

وااااااا پولش ديگه چي بود؟ چيه قراره به ما اب و دون بدي😳😳😳 چه چيزا چه حرفا واقعا پ ش م ا م

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااااااا پولش ديگه چي بود؟ چيه قراره به ما اب و دون بدي😳😳😳 چه چيزا چه حرفا واقعا پ ش م ا م

عزیز دارم وقت میزارم پولش تارسوپری هم نمیری فقط برای نت و وقتی که دارمدمیزارم هست

يه گروهي داشتيم توي واتساب فقط دو روز توش فعال بودن بچه ها، كاش يه گروهي باشه خييلي فعال باشن

ما گروه مون فعاله عزیزم و گروه الف ما پر شده و ما گروه ب رو باز کردیم که فردا استارت میزنیم

عزیز دارم وقت میزارم پولش تارسوپری هم نمیری فقط برای نت و وقتی که دارمدمیزارم هست

خب عزيزم اينجا هم تايپيك هست وقت ميزارن پول نت ميدن، اخه خيلي خواسته نامعقولي بود، پول در اوردن از اين طريق

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
خب عزيزم اينجا هم تايپيك هست وقت ميزارن پول نت ميدن، اخه خيلي خواسته نامعقولي بود، پول در اوردن از ا ...

اره میخوام پولدار بشم 🤣🤣🤣🤣نه عزیز من رژیم ما حتی تو اینستا هم بگردی پیدا نمیکنی بخور لاغر شو هست برای همین همه میترسن بگیرن و هیچ وقت امتحان نمیکنن ما فقط میخوایم لاغر شیم در کنار هم خیلی ها از چاقی رنج میبرن و انگیزه ندارن که ادامه بدن گروه بهشون کمک میکنه

خب عزيزم اينجا هم تايپيك هست وقت ميزارن پول نت ميدن، اخه خيلي خواسته نامعقولي بود، پول در اوردن از ا ...

عزیز لاغر میتونی تو خونت در ببندی تو اتاق هم لاغر شی هم میتونی بری هزینه کنی معده تو جمع کنی هم میتونی بری پیش دکتر تغذیه و یه برگه موادغذایی بهت میده و میگه برو یک ماه بعد بیا شما دوست داری هر کدوم انتخاب کنی پیشنهاد بود و هر کی که میدونه یکی بالاسرش باشه میتونه وزن کم کنه بسم الله