2777
2789
عنوان

پر مو بودن😖

| مشاهده متن کامل بحث + 6900 بازدید | 58 پست
عزیزم. به نظرم پر مو بودن آسون ترین مشکل دنیاست. چون راهکار راحتی داره. من خودم مثل شما بودم همیشه م ...

خندم گرفت🤣🤣🤣 منم باید پرورش بدم با تیغ ولی چون اپیلاسیون و اپیلیدی نمیشه زیرپوستی میاد حمامم ۴۵دقیقه طول میکشه هربار ک اینا زیادی رشد کرده باشن😩😩

پول لیزرم فعلا نیست و موقعیتشم نیست چوح اقدامم

مشکل کمیه اما عذابش خستم کرده برا یه خانم تمیز بودن خیلی مهمه

اصلا پوست ادم زشت و تیره و شبیه مردا میشع😢😢 من اصن خیلی جاها بخاطر این مشکل نمیرم😢

من همیشه حجابم فقط شاید دستام مشخص باشه دخترخاله هام تیغ میکشن دوماه یبار درمیاد پوستشون رو نگاه می کنم مثل پنبه انگار لیزر کردن اونوقت من تازه شیو کردم مثلا ولی پوست من تیغ تیغی و خشن🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه حجابم فقط شاید دستام مشخص باشه دخترخاله هام تیغ میکشن دوماه یبار درمیاد پوستشون رو نگاه می ...

تو چقد منیییییییی ، یجاهایی مو در میاد اصن میگم مردام اینجاهاشون مو نداره

بعد اونوقت موهای سرم کم ، شانس ندارم اصن من

در من ، عمیق ترین تمدن تنهایی مدفون است..
لیزرم باز در میاد اخه

نه اینجوری نیست. در میاد ولی انقدر کم و نازک میشه که اصلا اذیت نمیکنه. من پاهامو 10 سال پیش لیزر کردم. اون موقع که کیفیت دستگاه ها مثل الان نبود. الان بهت بگم تک و توک پراکنده مو داره. جوری که شاید هر 2 ماه یک بار ژیلت کنم. شاید قسمت بیکینی که تحت تاثیر هورمون هست نیاز به تمدید داشته باشه ولی روی پا یا زیربغل خیلی خوب جواب میده

تو چقد منیییییییی ، یجاهایی مو در میاد اصن میگم مردام اینجاهاشون مو نداره بعد اونوقت موهای سرم کم ، ...

منم    

موهای شوهرم از من کمتره

دستاش پرز طلایی کوتاه داره

هرشب دست میزنم حسرت پوست نرمش رو میکشم

رون پاش اصلا مو نداره فقط پرز و اینک زانو ب پایین داره مو داره مثل مردا

اونوقت من از پیشونی تا مچ پا مثل کیوی ام😔

اینا خانوادگی کم موهستن مثلا باسن و گودی کمرشون همین پرزهم نداره ولی من گودی موهای کلفت مشکی یا نازک مشکی😫😫😫

دردادم زیاد شد باید خودم تاپیک بزنم🥺🥺

خندم گرفت🤣🤣🤣 منم باید پرورش بدم با تیغ ولی چون اپیلاسیون و اپیلیدی نمیشه زیرپوستی میاد حمامم ۴۵دق ...

هزینه که درسته تاحدی هست. میتونی همشو باهم لیزر نکنی. از هر جا که بیشتر تو دیده شروع کن. من خودم از ساق پام شروع کردم از بس لک شده بود و خیلی تو دید بود. ایشالله بعد پروسه بچه انجامش بده راحت میشی

منم       موهای شوهرم از من کمتره دستاش پرز طلایی کوتاه داره هرشب دست میزنم حسرت ...

منم نامزدم کم موئه ، یبارم گف از مو حالش بهم میخوره😢

اونوقت من روی انگشت ، رون ، خط باسن ، سینه شکم همهههه جا مو هست😢😢😢 اصلا خجالت میکشم برم لیزر این ریختی منو ببینن

در من ، عمیق ترین تمدن تنهایی مدفون است..
چرا پیامات انقدر نقطه چینیه؟    

سلام........................................................عادت کردم تو پیام ها نقطه میذارم خیلی وقته............................ انگشتم بصورت خودکار میره سراغ  نقطه تو پیام ها.....................................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
چه خاص!😁❤

قربونت..........................................  ..

...اره من خاصم...........................................    

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
 منم نامزدم کم موئه ، یبارم گف از مو حالش بهم میخوره😢  اونوقت من روی انگشت ، رون ، خط ...

خب اسی جان شما مشکل هورمونی داری برو پیش پزشک دارو مصرف کن خیلی کمتر میشه.

بقیه شم خودت میتونی با موبر یا اسپری خیلی راحت از بین ببری 

یا بری لیزر که دیگه خیلی راحت تره

چشمان تو دمپایی خیس بود                                              و دل من پای جوراب پوشیده بی دفاع...!