2777
2789
عنوان

جاریم برادرشوهرمو جلوی همه

| مشاهده متن کامل بحث + 3874 بازدید | 104 پست
احتمال میدم جاریت به اینکه مادرشوهرت بهت اهمیت داده وهمچنین شوهرت تورو آورده که مامانش برات کاچی درس ...

ببخشید من همسرم به بچه داداشش خیلی محبت میکنه من همش به این فکر میکردم وه بچه خودمون بیاد این بچه حسودی کنه و اذیت بعد به خودم میگم ببین ذهنت چه مدلی هست که این حرفا به ذهنت اومده حالا میبینم از من بدترش هم هست 😐😐واقعا این حرفا چطوری به ذهنتان میاد خب زن شوهرن با هم شوخی میکنن کار بدی هم نکردن با شوهر خودش یکم خندیده والله منم دیدم جاریم با شوهرش با هم شوخی کردن خندیدن حتی خود شوهرم هر از گاهی شوخی میکنه اصلا هم برامون تعجب آور نبوده 😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حسادت نیست عزیزم بهش میگن توهم توطئه یعنی همه آدما همه کارها را برای تاثیر گذاری روی ما انجام میدن ...

من نسوختم هیچوقت اینجوری نبودن اخه جاریم میشینه از وقار حرف میزنه از حیا حرف میزنه برام تعجب داره

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......
جدی گفتی اینارو؟

آره وگرنه دلیلی نداره تو جمع هموقلقلک بدن بعدم اگه کارهمشیگون بود همه باتعجب نگاشون نمیکردن بار اولشون بوده که همه مات موندن منم همچین آدمایی دوروبرم هست میخوان بگن ماباهم خیلی خوبیم وفلان که چهارنفرببینن 

اولین بار بود اینجوری بودن؟ اگه رفتارشون باعث معذب شدن جمع بشه به نظر منم زشته،با توجه به اینکه میگی ...

ما مونده بودیم یعنی اصلا اینجوری نبودن تاحالا میخواستیم بگیم بس کنین بعدا انجام بدین رومون نمیشد 

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......
من نسوختم هیچوقت اینجوری نبودن اخه جاریم میشینه از وقار حرف میزنه از حیا حرف میزنه برام تعجب داره

اصلا بی حیایی نکرده ها! با شوهره خودش خندیده اونم تویه جمع خانواده نزدیک!  تویه خیابون نبوده که 

عجیب تر از این تاپیک خدایی تا حالا ندیده بودم!

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪