2777
2789
عنوان

جاریم برادرشوهرمو جلوی همه

| مشاهده متن کامل بحث + 3874 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکمشو؟؟؟

نه 🥚🥚😂😂😂

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

وای منم تازه عروس بودم خونه مادر شوهرم همه ظهز خوابیدن با شوهرم تو حال بودیم کسی نبود بعد قلقلکم داد بد جور خندم گرفت مثه صدای گریه مانند شد چند دقیقه بعد خواهر شوهرم اومد بیرون گفت داداشم رفت گفتم آره گفت چیشد گریه میکردی گفتم نه قلقلکم داد گفت هااااا انقد ترسیدم فک کردم گریه میکنی😂😂😂

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

از پشت و شکم قلقلک میدادنو میخندیدن ما همینجوری مونده بودیم حس چندش داشتم کمونده بود از رو مبل بیوفتن انقد قلقلکش میداد

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......

یه جوری گفتی فکر کردم چیکار کرده خب چیه توی خانواده همسر منم باهم شوخی میکنن عیبش چیه؟حالا یواشکی باهم یه شوخی کردن مگه چیه من شوهرم تو جمع میبینی بعضی وقتا چشم ابرو بهم می پرونه یه بارم داشت شوخی میکرد از پشت دستاشو گذاشته بود رو شونه هام خواهر شوهرم دید  خندید زن شوهرن عیبش چیه🤔🤔

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍