احتمال میدم جاریت به اینکه مادرشوهرت بهت اهمیت داده وهمچنین شوهرت تورو آورده که مامانش برات کاچی درس ...
ببخشید من همسرم به بچه داداشش خیلی محبت میکنه من همش به این فکر میکردم وه بچه خودمون بیاد این بچه حسودی کنه و اذیت بعد به خودم میگم ببین ذهنت چه مدلی هست که این حرفا به ذهنت اومده حالا میبینم از من بدترش هم هست 😐😐واقعا این حرفا چطوری به ذهنتان میاد خب زن شوهرن با هم شوخی میکنن کار بدی هم نکردن با شوهر خودش یکم خندیده والله منم دیدم جاریم با شوهرش با هم شوخی کردن خندیدن حتی خود شوهرم هر از گاهی شوخی میکنه اصلا هم برامون تعجب آور نبوده 😐
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
آره وگرنه دلیلی نداره تو جمع هموقلقلک بدن بعدم اگه کارهمشیگون بود همه باتعجب نگاشون نمیکردن بار اولشون بوده که همه مات موندن منم همچین آدمایی دوروبرم هست میخوان بگن ماباهم خیلی خوبیم وفلان که چهارنفرببینن