2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو آنتی چیه سونو رفتم دا نمیدونم چیه😑 بی تجربم☹

مگه نمیگی هفته ی هفتم بارداریت هستی گلم؟؟؟ اگه هفته ی هفتمی باید سنو بدی که ببینی بچه تشکیل شده یا نه من هفته ی ششم رفتم گفتن تشکیل نشده هفته ی هشتمم باز سنو میدم اگه تشکیل نشده بود باید سقط کنم این سنو سنو انتی بهش میگن. خودت میگی هفته ی هفتمته یا دکتر گفت بهت؟؟؟؟ من وقتی رفتم سنو به خیال خودم هفته ی هشتممه سنو که دادم معلوم شد هفته ی ششمم هست شنبه میرم تو هشت هفتگی اگه جنین تشکیل نشده باشه باید سقطش کنم تو هم ببین کی هفته ی هشتمت هست اون موقع برو من درد تخمدان شدید داشتم و همچنین درد زیر شکم دکتر به من گفتن طبیعی نیست این حالتا ان شاالله خدا نی نی نازتو برات حفظ کنه حتما سنو برو . اگه سنو واژینال برات ضرر نداره سنو واژینال برو اگرم نه سنو شکمی من سنو شکمی رفتم الان میگم کاش واژینال میرفتم

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
مگه نمیگی هفته ی هفتم بارداریت هستی گلم؟؟؟ اگه هفته ی هفتمی باید سنو بدی که ببینی بچه تشکیل شده یا ن ...

اهان ، ایشاالله بچت بزرگ میشه گلم نگران نباش شاید یکی دو هفته بعد صب کن زودی سقط نکن کسایی هستن ک دکترشون گفته بود سقط ولی نکردن دوهفته بعدش کلا همه چیش تشکیل شده بود ایشالا مال توام تشکیل میشه

اهان ، ایشاالله بچت بزرگ میشه گلم نگران نباش شاید یکی دو هفته بعد صب کن زودی سقط نکن کسایی هستن ک دک ...

فدات مهربونم ان شاالله حالا این هفته هم باید صبر کمم هرچی خدا بخواد . خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿