2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو آنتی چیه سونو رفتم دا نمیدونم چیه😑 بی تجربم☹

مگه نمیگی هفته ی هفتم بارداریت هستی گلم؟؟؟ اگه هفته ی هفتمی باید سنو بدی که ببینی بچه تشکیل شده یا نه من هفته ی ششم رفتم گفتن تشکیل نشده هفته ی هشتمم باز سنو میدم اگه تشکیل نشده بود باید سقط کنم این سنو سنو انتی بهش میگن. خودت میگی هفته ی هفتمته یا دکتر گفت بهت؟؟؟؟ من وقتی رفتم سنو به خیال خودم هفته ی هشتممه سنو که دادم معلوم شد هفته ی ششمم هست شنبه میرم تو هشت هفتگی اگه جنین تشکیل نشده باشه باید سقطش کنم تو هم ببین کی هفته ی هشتمت هست اون موقع برو من درد تخمدان شدید داشتم و همچنین درد زیر شکم دکتر به من گفتن طبیعی نیست این حالتا ان شاالله خدا نی نی نازتو برات حفظ کنه حتما سنو برو . اگه سنو واژینال برات ضرر نداره سنو واژینال برو اگرم نه سنو شکمی من سنو شکمی رفتم الان میگم کاش واژینال میرفتم

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
مگه نمیگی هفته ی هفتم بارداریت هستی گلم؟؟؟ اگه هفته ی هفتمی باید سنو بدی که ببینی بچه تشکیل شده یا ن ...

اهان ، ایشاالله بچت بزرگ میشه گلم نگران نباش شاید یکی دو هفته بعد صب کن زودی سقط نکن کسایی هستن ک دکترشون گفته بود سقط ولی نکردن دوهفته بعدش کلا همه چیش تشکیل شده بود ایشالا مال توام تشکیل میشه

اهان ، ایشاالله بچت بزرگ میشه گلم نگران نباش شاید یکی دو هفته بعد صب کن زودی سقط نکن کسایی هستن ک دک ...

فدات مهربونم ان شاالله حالا این هفته هم باید صبر کمم هرچی خدا بخواد . خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿