ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حالا فحاشي به كنار اونايي كه برا يه مساله كوچيك پيشنهاد طلاق ميدن 🤦🏻♀️واقعا شگفتا از بعضيا ادم قلبش به درد مياد تورو خدا حرفي بزنيد كه يه زندگي سروسامان بگيره نه اينكه از هم بپاشه🙏🏻
کسی که تبادل نظر میذاره ینی پی همه چیو به خودش مالیده
نه موافق نيستم خيلي ها از سر بي كسي و براي اينكه كسي باشه صداشونو بشنوه تاپيك ميزنن باور كنيم كه بعضيا فقط دنبال هم صحبتي هستن كه دركشون كنه و تو دنياي واقعيشون همچين كسيو ندارن😔
والا معمولا خود استارتر سر شوخی و فحش به همسرشو باز میکنه بعد تا ما بگیم بالا چش شوهرت ابروعه مارو میشوره پهن میکنه گیره میزنه خشک شیم 🔫🐴🔫🐴🔫😐😐😐
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
اخه بعضی وقتا طرف یه کاری کرده که اینجا هم ننویسم تو دلم گل بارونش میکنم مثلا دیشب یکیشون زده پرده گوش خانمش روبا سیلی پاره کرده اونم با سه تا بچه کوچک خوب چی میشه به این پدر ررربه این شوهررررررر به این .....گفت که مایه افتخار باشه دهن ادم هم پاک بمونه؟یا به اون ........که میان ازش دفاع میکنن میگن چی گفتی زدت چکار کردی زدت؟😐😐😐😐