2777
2789
عنوان

توهین نکنیم

202 بازدید | 17 پست

دوستان وقتی یکی از مشکلش با همسر یا خانواده همسر یا زن داداش یا هرچی تاپیک میزاره لطفا توهین نکنیم مخصوصا به همسر

بالاخره همسرشه پدر بچه یا بچه هاشه اصلا درست نیست ما بجای راهنمایی فحاشی کنیم. 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

باشه

عشق ، دام طبیعت است برای تولید مثل...                               .                                                                                                                 https://harfeto.timefriend.net/16216845902636              بنویس برام♾           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا فحاشي به كنار اونايي كه برا يه مساله كوچيك پيشنهاد طلاق ميدن 🤦🏻‍♀️واقعا شگفتا از بعضيا ادم قلبش به درد مياد تورو خدا حرفي بزنيد كه يه زندگي سروسامان بگيره نه اينكه از هم بپاشه🙏🏻

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
کسی که تبادل نظر میذاره ینی پی همه چیو به خودش مالیده

نه موافق نيستم خيلي ها از سر بي كسي و براي اينكه كسي باشه صداشونو بشنوه تاپيك ميزنن باور كنيم كه بعضيا فقط دنبال هم صحبتي هستن كه دركشون كنه و تو دنياي واقعيشون همچين كسيو ندارن😔

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
کسی که تبادل نظر میذاره ینی پی همه چیو به خودش مالیده

نه عزیزم یه نفر راهنمایی میخاد نمیاد فحش ببینه و دلگیر بشه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

والا معمولا خود استارتر سر شوخی و فحش به همسرشو باز میکنه بعد تا ما بگیم بالا چش شوهرت ابروعه مارو میشوره پهن میکنه گیره میزنه خشک شیم 🔫🐴🔫🐴🔫😐😐😐

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
تبادل نظر در اینجا یعنی من تاپیک میزنم و شما موافقت میکنید اماااا اگه مخالفت کنین دوحالت داره، یا ...

بعضیا تو راهنماییشون به همسر طرف بددهنی میکنن که به دور از شخصیته

حالا من تاپیکای زیادی بودم که با اینکه خیلیا بد گفتن استارتر هیچی نگفته و فقط راهنمایی های صحیحو جواب داده

اخه بعضی وقتا طرف یه کاری کرده که اینجا هم ننویسم تو دلم گل بارونش میکنم مثلا دیشب یکیشون زده پرده گوش خانمش روبا سیلی پاره کرده اونم با سه تا بچه کوچک  خوب چی میشه به این پدر ررربه این شوهررررررر به این .....گفت که مایه افتخار باشه دهن ادم هم پاک بمونه؟یا به اون ........که میان ازش دفاع میکنن میگن چی گفتی زدت چکار کردی زدت؟😐😐😐😐

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
اخه بعضی وقتا طرف یه کاری کرده که اینجا هم ننویسم تو دلم گل بارونش میکنم مثلا دیشب یکیشون زده پرده گ ...

اخ الان توی همون تاپیک بودم طرف  زده پرده گوش‌زنش پاره شده میگن برو‌ بغلش کن بوسش کن بخاطر قهر تو غرورش شکسته

belfijoon هستم