2777
2789
عنوان

توهین نکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 17 پست
اخه بعضی وقتا طرف یه کاری کرده که اینجا هم ننویسم تو دلم گل بارونش میکنم مثلا دیشب یکیشون زده پرده گ ...

بله همون تو دلمون فحش بدیم اونی که کتک خورده هم درد جسمی و روحی ناشی از حقارت کشیده هم با کامنتای پرگهر بقیه دچار خشم یا سرخوردگی شدید میشه در هرصورت ویرانگره

همه حرفا مهمن چه مجازی چه حقیقی باید مواظب حرفامون باشیم

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
بله همون تو دلمون فحش بدیم اونی که کتک خورده هم درد جسمی و روحی ناشی از حقارت کشیده هم با کامنتای پر ...

به اون که نگفتم و هرگز هم پست فحاشی اینجا یا هر جا نذاشتم و نمیذارم ولی یه چیزی درگوشت میگم و میرم عزیزجانم زنی که مدام کتک میخوره از زمان عقد و نهایت واکنشش اینه اینجا تاپیک بزنه و بره اونجا حامله بشه بچه دوم و سوم روبیاره خیلی وقته تحقیر شده و شکسته فقط خودش خبر نداره یا خبر داره اما براش اسون تر از هرگونه عکس العملی هست که نیاز به شجاعت و تلاش داره 

همیشه صندلی قربانی خیالی گرم و نرم تر از صندلی مسئوله برای همین کسی دوست نداره از روس صندلی بربانی بلند بشه بشینه رو صندلی مسئول میمونه هومنجا لم مبده و میناله

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاً

موقعی که کسی تاپیک میزنه اولا همه چی را تعریف نمیکنه که ما بخواهیم بهش حق بدیم.

دوماً اصلا قصد طلاق نداره پس موقعی که می خواد زندگی کنه خوبه که به آرامش دعوتش کنیم نه تشنج بیشتر دقیقاً مثل همون خانمی که شوهرش دعواش کرده خوب موقعی که برگشته می خواد زندگی کنه پس بهتره اینکه سعی کنه آرامش را به زندگیش برگردونه نه اینکه دوباره دعوا را شروع کنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم