2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واقعا؟ فک کنم میشه ها؟ 

ن نمیشه من دوست پلیس داشتم هم خانم هم اقا نمیشه نهایتا کربلا و مکه اونم با هزار دنگ و فنگ تازه ب اینم فکر کن انتقالیو جا به جاییش زیاده اونم تو هر شهری

تو چِه دانی سِرِّ جَهانی مَن زِ آنَم و تو بیرون اَز آنی...
جفتشون وضع مالی شون خوبه کلا تو یک سطحن بعد آیا فقط پول دلیل خوشبختی؟ 

پول خوشبختی نمیاره ولی نبودش حتما بد بختی میاره 

خب حالا که هر دو وضع مالی در یک سطح هستن میبینم اخلاق کدوم بهتره

❤️
پول خوشبختی نمیاره ولی نبودش حتما بد بختی میاره  خب حالا که هر دو وضع مالی در یک سطح هستن میبی ...

والا اخلاق این عشق خواهرم خدایی خوبه آدم باید حق رو بگی یعنی مطمعنیم از خوبی خودش و خونوادش این خواستگاره هم بابام تاییدش میکنه اما ما هنوز برخوردی نداشتیم باهاش 

خب چی بگه فقط بگه من یکی دیگه رو میخوام؟ 

اره بهش بگه بابا تو بحث ازدواج بزارید  خودش  تصمیم بگیره راستیتش یه پسر دیگه  ای رو میخواد اونم دوسش داره اینجوری مقدمه چینی کنه

یه عمره رو صورت من خنده قاچاقع
خب حداقل یک بار خواستگار رو خواهرت ببینه بعد نظرش رو بگه

مگه قبول میکنه میگه الا بلا همین که دوسش دارم ولی پسره خوبه خدایی فقط تا فردا هم وقت آره نظرشو بگه به بابام فقط موندیم چجوری به بابام بگه. 

بگه چی بگه کی

اره بهش بگه بابا تو بحث ازدواج بزارید  خودش  تصمیم بگیره راستیتش یه پسر دیگه  ای رو م ...

بابا بیچارم که میگه بیاید به خودم بگید اگه کسی رو میخواید بدون ترس ببینم آدم خوبین اوکیه کلا بابام پایس

اسی به خواهرت بگو به عشقش بگه بیاد خواستگاری

آخه تا چند ماه دیگه نمیتونه بیاد عزیز از دست رفته دارن هنوز چهل اون مرحوم نشده اگر قرار به گفتن باشه پسره فعلا میتونه با بابام حرف بزنه

بعد چجوری معرفیش میکنین یعنی چی میگید به پدرتون؟  حتی بااین شرایط که عشقتون به خونوادش راجب شم ...

اول عشقم باید منو به خانواده اش بگه معرفی کنه 

وقتی قصدشون جدی تر شد خواستن بیان خواستگاری قطعی شد که میان به مامانم یواش موضوع  میگم مامانم خودش بگه

بعد مامان عشقم به مامانم زنگ میزنه وقت میگیرند 

اما من خودم اگه ی روزی خدا بخواد به عشقم برسم

نمیتونم به مامانم بگم چون باهاش راحت نیستم ، خجالت میکشم به شدت تواین مورد حرفشو به مامانم بگم عرضشو ندارم

اول عشقم باید منو به خانواده اش بگه معرفی کنه  وقتی قصدشون جدی تر شد خواستن بیان خواستگاری قطع ...

من و خواهرم با بابام راحت تریم بعد فعلا که به خونوادش نگفته تا چند ماه آینده هم نمیتونه بیاد جلو اما خواهرم تا فردا فرصت داره به نظرتون بگه به بابام؟