2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال رفیق بازی تعریفش چیه؟و تا چه حد خوبه؟

اینا بسته به تربیت و خوانوادست عزیزم.بعضیا برادریاپدرشون یه دوستشونو خونه نیاوردن تاحالا،پس دختراین خانواده دورهمی یک شبوهم نمیپسندن یکی هم خانواده خودش اهل دوست و دورهمیه پس میپسنده و اذیت نمیشه.

برای من اینکه هرشب یا شبای زیادی از هفته یه جا جمع بشن و این دورهمیو به بودن باخانواده ترجیح بدن سخته.یا مهمونیای خانوادگیو کنسل کنه برای دوستاش، یا تفریحات غیرمتعارف داشته باشه باهاشون یا دوستاش مشکل اخلاقی داشته باشن، اذیت کنندست و قابل قبول نیست.ما با دوستای متاهل و موجه رفتو آمد داریم در حد ماهی1بار

دردم از یار است و درمان نیز هم
اینکه روت حساس باشه هم شکاکیته؟گوشی چک کردن؟

بازم بسته به تربیته.من برام سخته این کار. رمز گوشی همو داریم گوشی همو دست میگیریم ولی ن به قصد چک کردن.بنظرم من خوبو بدوتشخیص میدم پس کسی نباید بگه اینو بپوش اونو نپوش. نظرمیخوام درمورد زیبایی یااینکه بهم بیادیا نیاد ولی اینکه کسی بگه اینوبپوش اینو نه، با فلانی حرف بزن با این یکی نه، روسریتو جلو بیار یا عقب ببر! یا هر قانونی به این شکل قابل قبول نیست.

اگه شخصی تو نامزدی اینجوریه تو زندگی مشترک بیشترمیشه این رفتارش.و باید دید طرف مقابل تحملش چقدره. بنظرمن که اینا بستن دستوپای طرفه مقابله

دردم از یار است و درمان نیز هم