2777
2789

حسم گف دخترع

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر دختره

عسل عسله😀😍

دارع قلبم میوفته از سینه، وزنه چشمات بدجوری سنگینه، جوری کع انگاری دوتا پام روی مینِ😜 شاید اصلا خدا بخشید،دیگه مرگ بر گفتنامونو نشنید:)احتیاج دارم به طُ،، به گفتن از حالم به طُ انقد دسته گل آب بدیم، بگن نه تو آدم بشویی نه من آدم بشو..احتیاج دارم بریم، یه ماه شمال باشیم بعد از جنوب درایم:))اصلا احتیاج دارم دیگه بریم نیایم..یه چند ماه از زندگی رسید نخوایم ..                     احتیاج دارم بهم اعتماد کنی بدون امضا، همین،،،،بهت همه گندامو بگم بشنوی و یه دونه چرا نگی                            احتیاج دارم بگی حق نداری بری، وایسا باهم بریم،،بگی مراقب باشم موقع رانندگی:))                                                        تو رو جای خدا نه، تو رو بعد از خدا من، قدِ عشقای عالم میپرستم، میپرستم..دلم قرصه وقتی یه کوه میذاره دست تو دستم(بابا♥)                                                                   تو شخصی ترین حریممی ، افراطی ترین عقیدمی ، انگیزمی ، بیشتر از یه نیممی ، دلیل اینکه الان منطقی امی ، همیشه چپه سینمی ، میتپی♥

همین الان یه راهی رو توی یه تاپیک دیگه گفتم

ببین من اینطوری بلد نیستم ولی یه راهی دیگه هست که برای من درست دراومد

یه نخ سوزن بگیر نزدیک بالای نبض دست چپ خودت و تکون نخور بزار خودش شروع به تکون خوردن میکنه اگه حرکت سوزن بصورت رفت و آمدی بود بچه پسره اگه حرکت سوزن به صورت دایره بود بچه دختره

* سوزن به نبض نزدیک باشه ولی به پوست نخوره 

* نخ نه خیلی بلند نه خیلی کوتاه مثلا به انگشت دست راستت میپیچی و نخ سوزن رو آویزون میکنی 10-15 سانت نخ آویزونی باشه خوبه

برای من خیلیییی خوب جواب داد

میشه الان انجامش بدی و نتیجه رو بهم بگی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز