2777
2789

.

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من کار درستی نیس فقط بعضی مادران برای راحتی خودشون این کارو میکنن منم بچت اولم بود دنیا اومدنی بهش پستونک میدادم بعدش ک یکم تحقیق کردم دیدم خوب نیس تو ۳ماهگی قطع کردم دیگ بهش ندادم الانم ۱۹ ماهشه

مضرات زیاد داره و تمیز نگهداشتنش هم کار واقعا سختیه، اما اگر بچه رفلاکس داشته باشه برای تسکین اسید معده ش خیلی خوبه، از مدلهای ارتودنسی باشه هم خیلی بهتره

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

بله ضروریه و تحت هیچ عنوان منصرف نشو از دادنش

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
من ندادم دوست ندارم  قبلا اسم پستونك  گول زنك بوده

اينو تو ى كتاب نسبتا قديمى كه در رابطه با باردارى بودخونده بودم

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

من به پسرم دادم 

تا دوسالگی هم خورد 

مشکلی هم براش پیش نیومد فقط دو تا دندون جلوش زیاد بزرگ‌نشده بود ،اندازه دندونای کناریش بود یک ماه که پستونک رو از ش گرفتم خیلی قشنگ رشد کرد و بزرگ شد ،دندوناشم کاملا منظم و ردیفه

بنظر من کار درستی نیس فقط بعضی مادران برای راحتی خودشون این کارو میکنن منم بچت اولم بود دنیا اومدنی ...

علتش رو هم بگین لطفا  که چرا درست نیس بنظرتون؟

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
من به پسرم دادم  تا دوسالگی هم خورد  مشکلی هم براش پیش نیومد فقط دو تا دندون جلوش زیاد ب ...

زمانی که دندونم داشت می‌دادین؟