2777
2789
عنوان

با شوهرم بحث کردیم اتاقشو جدا کرد...

311 بازدید | 30 پست

سر یه چیز الکی بهونه گرفت و داد و بیداد کرد

برسم خراب شده دوروزه با برس اون موهامو شونه میکنم

امروز برسو برداشت گفت توموهاتو باهاش شونه کردی؟

گفتم آره 

گفت هممممیییییشه برس مو داره

گفتم همممیییشه نبوده من دوروزه با این برس موهامو شونه کردم

یهو شروع کرد به داد و بیداد 

دروغ نگوووو دروغ میگیییییی

دیگه بهت اعتماد ندارم یکاری میکنی بهت اعتماد نداشتباشم

گفتم خب نداشتباش

گفت پول مهریه ندارم اگرنه طلاقت میدم(این حرفو چندبار گفته)

گفتم مهریه رو قسطی میکنن میتونی بدی مهریه بهونس

گفت نه قسطی نمیکنن

همینجوری داد میزد و میومد دیگه نفهمیدم چی شد فقط دیدم داره میزنه تو سرم بادست ازش دور شدم و اومدم تو اتاق

به خانوادم فحش داد بخودم فحش داد

دوست داشتم برم اما نخواستم تو عصبانیت تصمیم بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه برس میزنی موهاشو نمیگیری تمییز شه؟😐😐😐

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

چرا اخه

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

معلوم نیس چه مرگش بوده.از خونه بیرون نرو ولی قهر کن یه هفته باهاش حرف نزن.خوراکی خوشمزه واس خودت بگیر جلوش بخور .واسه خودت میوه پوست بگیر بخور.فقط براش ناهارشو بزار.کم محلی کن تا ادب بشه

چش بوده.. این از یجا دیگه ناراحت بوده سر تو خالی کرده

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

اینکه شوهرت دنبال بهونه بوده توش بحثی نیست  ولی خداوکیل بعد از شونه کردن موهای تو برس رو بگیر خیلی چندشه برس با مو بزاری سر جاش🤢

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕