2777
2789
عنوان

اسکرین های دعوا با شوهرمو میذارم

8394 بازدید | 254 پست

میخوام ازش جدا شم اصلا احساساتمو درک نمیکنه تفاهم نداریم انگاری، انگار از پشت کوه اومده تفاوت فرهنگی زیاد داریم، دیدنم نمیاد تا خودم نگم بیشتر قهرا و بحثایی ک تو این مدت باهاش داشتم سر همین بود ک مگه میشه آدم دلش برا نامزدش تنگ نشه هر سری هم بهش میگفتم اصلا خودشو تغییر نمیداد، کلا بهم توجه نداره وقتی ناراحتم میکنه از دلم درنمیاره بدتر هی بحث میکنه نازمو اصلا نمیکشه حس میکنم علاقه ای بهم نداره خونوادمم از رفتاراش تعجب میکنن بخدا دیگه خسته شدم نظر شماهم اینه جدا شم؟

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕

اگه واقعا زیاد قهر میکردی ک خودت باعث شدی عادی بشه براش. هرچی حدی داره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند مدته نامزدید؟؟

عقد کردید ینی

ازدواجتون سنتی بوده؟؟

از اول همینطوری بود؟؟

شاید زیادی حساسی...ب

اکثرا مردا ب زبون نمیارن احساساتشون رو

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

وااااای خاک ب گورم منم زیاد قهر میکنم نکنه اینطوری بشه آخرش🤦‍♀️

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎

دقیقا منم با نامزدم همین مشکلو دارمن خیلی احساسیم تقصر خودم‌نی همش۱۷ سالمه دلم میخواد همیشه بم توجه کن نازمو بخره ولی اون زیاد توجه نمیکنه توجه میکنهاااا ولی زیاد نه الانم باش قهرم ک جونمو الکی قسم خورد سر ی چی منم باش قهرکردم الانم دوقورت نیمش باقیه دوسشم دارم خیلی ولی واقعا نمیتونم و نمیدونم چیکار کنم

جدا نشو به همین راحتی .مطمئنی شوهر بعدیت از این بهتره؟مطمینی زن باز یا معتاد و رفیق باز گیرت نمیاد.اگه مشکلتون فقط درک نکردنه حل میشه باور کن.تو همین سایت که بگردی میفهمی که العان ادم سالم چقدر کمه