2777
2789
عنوان

حق با شوهرمه ؟؟

310 بازدید | 20 پست

من نمیدونم چم شد یا چی میشه که آنقدر روانم بهم ریخت جلو دوستش تو مسافرت بهش‌ کلیییی بد و بیراه گفتم کلییی دعوا کردیم 

بعد از اون من آمدم خونه بابام و شوهرم بهم میگه من و همه چیمووو خورد کردی نمیتونم مثل قبل باهات باشم منم بهش گفتم نمیتونم خونه بابام بمونم واسه قهر اگه قرار بر جدایی جدا شیم

میگه نمیتونم ازت جدا شم دوستت دارم و نمیتونم فکر کنم هیچ اتفاقی نیوفتاده 

قرار شده خونه بگیره برای من جدا برای چند ماه تا یکم دور باشیم 

نظرتون چیه حق باهاشه ؟؟؟

دلم میخواست سر زندگیم بودم 😭😭😭😭

تنها زندگی کردن اذیتم خواهد کرد از یه طرف نمیخوام خانوادمم اینو بدونن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم همدردی کنم؟ یکی با ما این کار رو کرد، یعنی جلو ما دعوا بدی کردن جفتشون مقصر بودن ولی خانومه شروع کرد، ما که قطعه رابطه کردیم ولی اونا هنوز با همن، هرچند مرده بدش نمیومد جدا شن به خاطر مهریه مونده بود

سر چی دعوا کردین میشه توضیح بدی؟

عزیزم نمیتونم دقیق بگم میارین شناسایی شم چون همه جزییات کفتم خیلییی الکی الکی سر دو تا حرف مسخره 

من شروع کردم و من مقصر بودم 😭

داغونم اومدم درد و دل کنم خواهشا همدرد باشین باهام🥺

چزا جلو دوستش بخش حرف زدی... غرورش رو به کردی... هیچوقت غرور یه مرد رو زیر پا نزار... چون تا وقتی عزیزی که غرورش رو تخریب نکرده باشی

اگه دوستت داشته باشه میپذیره چیا گفتیدحالا

میگم که گفته یه مدت دور باشیم 😔 

الان دنبال خونه ایم واسه ی من 

خیلی بهش بد ‌بیراه گفتم واقعا کنترل خودمو از دست دادم نمیدونم چرا

حداقل جلوی دیگران حفط آبرو میکردی دوست عزیز.حالام که کار از کار گذشته زمان میبره تا همسرتون فراموش کنه

به نطرم کم کم روابطتتون بااون خانم و اقا رو محدود کنید و ی مدت دیگه کامل قطع رابطه.شاید اینجوری همسرت زودتر فراموش کنه

حداقل جلوی دیگران حفط آبرو میکردی دوست عزیز.حالام که کار از کار گذشته زمان میبره تا همسرتون فراموش ک ...

اره دیگه الان مشکلم اینه که باید از خونه که توش زندگی میکردیم ۲ تایی برم یه خونه دیگه واسه یه مدت

الان شده 😣 خودمم نمیدونم چرا اینکارو کردم‌ حالا ...

به نظرم ازش معذرت خواهی کن ازش... بگو قول میدم این این کار رو دیگه نکنم و اینکه برا خودت یه قانون بزار که اختلاف هاتون رو عمومی نکنید... فقط داخلی حل ش کنید... بعد هم بگو برای نشون دادن حسن نیتم حاضر م جلوی دوستت هم از معذرت خواهی کنم... شایدم شوهرت دلش نخواد زنش جلو دوستش معذرت خواهی کنه...

به نظرم ازش معذرت خواهی کن ازش... بگو قول میدم این این کار رو دیگه نکنم و اینکه برا خودت یه قانون بز ...

اون نمیخواد من ازش جلو دوستش معذرت خواهی کنم

همه اینکارو کردم ۱ هفته است 😔😔😔😔

چاره ی دیگه ای نیست