2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 43 پست
عزیزم یعنی اصلا هیچ وقت شیافت بیرون نمیومد  یعنی بخاطر این که دارو بهم نساخته  

من بعد اینکه شیافو میذاشتم حتما یه ساعت درازکش میموندم بعد که بلند میشدم یه کوچولو بیرون میریخت 

اگه باد معده باعث بیرون ریختنش میشد چرا واژینال نمیذاشتی؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بله عزیزم الان باردارم شکر خدا من دوسال منتظر بودم هر جا رفتیم گفتن فقط آی وی اف برا همین منم دیگه ...

الهی شکر ایشالله سلامت بغلش کنی عزیزم میشه بگی چه غذا هایی خوردی ببخشید اینقدر میپرسم  برای بار سوم میخوام ای وی اف کنم خدا خودش کمک کنه منم مادر بشم 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بعد اینکه شیافو میذاشتم حتما یه ساعت درازکش میموندم بعد که بلند میشدم یه کوچولو بیرون میریخت  ...

عزیزم مگه واژینالم میشه گذاشت

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
بله عزیزم الان باردارم شکر خدا من دوسال منتظر بودم هر جا رفتیم گفتن فقط آی وی اف برا همین منم دیگه ...

خداروشکر 

برای ما هم دعا کن 

من سه ساله منتظرم اگه تا دو ماه دیگه نتیجه نگیرم میرم آی وی اف

تو این اوضاع کرونا برم مشکلی پیش نمیاد ؟

مشکل شما چی بود که باردار نمیشدید؟ هزینه هاش چطوریه؟ شما چه سالی انجام دادید؟ ببخشید زیاد سوال می ...

من پارسال از مهرماه افتادم تو سیکلش آبان پانکچر کردم و دی ماه انتقال دادم 

مرکز ما جهاد دانشگاهی بود هزینه ها خیلی به صرفه بود خود آی وی اف ۱۰ تومن شد ولی نمیشه گفت برا همه یکیه هزینه آی وی اف برا هر کسی فرق میکنه

خواهش میکنم گلم

بچه ها چند سالتون من 34سالم یعنی امیدی هست تو این سن 

اره عزیز دلم مگه میشه نشه شما یه مادر خیلی خوب میشی

خداروشکر  برای ما هم دعا کن  من سه ساله منتظرم اگه تا دو ماه دیگه نتیجه نگیرم میرم آی وی ...

چشم عزیزم توکلتون به خدا باشه 

ان شاالله که حتما نتیجه میگیربن 

چشم عزیزم توکلتون به خدا باشه  ان شاالله که حتما نتیجه میگیربن

ممنونم😘😘

من از وقتی کرونا اومده از دفترچه م استفاده نکردم بیمه تامین اجتماعی هستم هزینه های دارو و درمان تحت پوشش بیمه هست؟ 

داروهای آی وی اف را از چه روز سیکل میگن مصرف کنیم؟

الهی شکر ایشالله سلامت بغلش کنی عزیزم میشه بگی چه غذا هایی خوردی ببخشید اینقدر میپرسم  برای بار ...

عزیزم جوابم ندادی که😢

الهی شکر ایشالله سلامت بغلش کنی عزیزم میشه بگی چه غذا هایی خوردی ببخشید اینقدر میپرسم  برای بار ...

ممنون گلم ان شاءالله قسمت شما و همه ی دوستای منتظرمون 

من اصلا حساسیت به خرج ندادم فقط سعی کردم نفخ نکنم و یبوست نشم بیشتر غذاهای آبکی میخوردم ولی چند روز اول باسلوق و ماکارونی خوردم بخاطر نشاسته شون و روز انتقال هم قبل رفتن به مرکز برای صبحونه کله پاچه خوردم

ممنونم😘😘 من از وقتی کرونا اومده از دفترچه م استفاده نکردم بیمه تامین اجتماعی هستم هزینه های دارو ...

عزیزم منتظر تموم شدن کرونا نمون این ویروس منحوس حالا حالاها هست نمیتونیم که دست رو دست بذاریم فقط حتما رفتی مرکز یا دکتر خیلی رعایت کن دوتا ماسک با هم بزن فاصله اجتماعی رو هم رعایت کن

ما بیمه مون خدمات درمانی بود هزینه های نازایی رو میده البته ما پولو دادیم بعد مدارک و بردیم بیمه تا برامون واریز کنن باز اگه میخوای از شرکت بیمه تون راجع به هزینه های نازایی سوال کن

اینکه داروها رو از کی میشه شروع کرد بیشتر به مرکزتون بستگی داره که سیکل کوتاه براتون در نظر میگیرن یا سیکل بلند اگه کوتاه باشه که از روز سوم پریودتون داروهاتون شروع میشه و حدودای روز ۱۵ هم پانکچر میکنن ولی اگه بلند باشه یه دوره قرص ال دی میدن بخورین که تخمدان ها رو به حالت خاموش میبره که برای دوره ی بعدی بهتر جواب بده بعد که ال دی تموم شد و پریود شدین داروهای اصلیتون شروع میشه من سیکلم بلند بود و راضیم