2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه شیافت همون فرتیژست نیست؟

نمیدونم عزیزم الان از تو شنیدم اسمش یادم نیست

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
ببخش عزیزم کار پیش اومد برام

اشکال نداره گلی

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
ببخش عزیزم کار پیش اومد برام

راستی عزیزم شما قرص پروژسترون و شیافتت خارجی بود یا ایرانی 

نمیدونم عزیزم الان از تو شنیدم اسمش یادم نیست

آره عزیزم این شیاف هایی که تو آی وی اف استفاده میکنیم پروژسترونه و هم میشه واژینال گذاشت هم رکتال دفعه ی بعد ان شاءالله از دکترت بپرس اگه گفت میتونی از واژینال بذاری حتماواژینال بذار

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
راستی عزیزم شما قرص پروژسترون و شیافتت خارجی بود یا ایرانی 

شیافو که خارجیشو نتونستم پیدا کنم خیلی کمیابه خارجیش سیکلوژسته ایرانیش فرتیژست من ایرانیشو استفاده کردم

قرصامو هم بعضی هاشو خارجی گرفتم بعضی هاشو ایرانی

شیافو که خارجیشو نتونستم پیدا کنم خیلی کمیابه خارجیش سیکلوژسته ایرانیش فرتیژست من ایرانیشو استفاده ک ...

البته اگه منظورت قرص پروژسترونه آره دوفاستون بود قرصم که خارجیه یکمی هم گرونه

ببخشید قبل آی وی اف بجز سونو آزمایش هم لازمه؟ 

پاپ اسمیر و عکس رنگی هم از ما خواستن که من از چند ماه قبلش داشتم و قبول کردن