2777
2789
عنوان

حس ششمم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 107 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم حس ششمم ولی اعتقادی ندارم ب سرگرمی میگم . ک همش درست دراومده .  ولی دیگه جواب نمیدم ب این ...

میشه عزیزم بگی 

خانوادم کی به ازدواجم راضی میشن 

چندسالگی عروس میشم لطفا

با دل های پاک تون برام دعا کنید به حاجتم برسم🙏🏻❤️#کاربر جدید نیستم این سومین کاربریمه😐🤣
حس ششمی هستید؟

بله ولی دیگه جواب نمیدم ب سوالات حس ششم . 

چون وقتم کاملا پره .و دوست ندارم حس ششم جواب بدم . چون خودم واقعا اعتقاد ندارم .  

۳ ماهی هم میشد ک سایت نیومدم اصلاااا .‌تازه الان دوباره اومدم .‌امتحاناتمم از شنبه شروع شده تا تیر اینا . برای همین وقت ندارم جواب بدم . 💖💖💖

دلبر ناب دلم 
منصوره تو رو خدا جواب منو بده زندگیم درست بشو هست یا دوباره بیفتم دنبال کارای طلاق؟ شوهرم دوسم دا ...

عزیزم هرچی گفتم اشتباه بود . امیدوارم زن کیت سرشار از عزت و لذت .و خدا غم از دلتون برداره خانوم عزیزم بانو جان مشکلات همه جا هست و فقط توکل کن به خدا درست میشه صبور باش منصوره جان 

منم حس ششمم ولی اعتقادی ندارم ب سرگرمی میگم . ک همش درست دراومده .  ولی دیگه جواب نمیدم ب این ...

تو رو خدا جواب منو بده

زندگیم درست بشو هست یا دوباره بیفتم دنبال کارای طلاق؟

شوهرم دوسم داره؟

حست به زندگی مشترکم ، آینده ام؟

بله ولی دیگه جواب نمیدم ب سوالات حس ششم .  چون وقتم کاملا پره .و دوست ندارم حس ششم جواب بدم . ...

حالا جواب ما رو هم بده بعد برو .‌بهنامم بر میگرده ؟هیای داغونم و ناراحت