2777
2789
عنوان

حس ششمم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 107 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پیراهنتون زرد . موهاتو بستی بالا

ن  

شغل علی جیه

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
ن

سلام عزیزم 

دادگاه بنفعه منه یا اون

کنکور قبول میشم 

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘
🙄🙄🙄🙄🤣🤣🤣

ت خیلی شنیدم قوی میگی ب علی میرسم یا ن🙁💕

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
کارمند یه شرکت 

باو ن😑

منم حس ششمم ولی اعتقادی ندارم ب سرگرمی میگم . ک همش درست دراومده .  ولی دیگه جواب نمیدم ب این ...

میشه حدس بزنی رتبه کنکورش چند میشه 🥺

چه بی تابانه میخواهمت ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری..🍂