2777
2789
عنوان

حس ششمم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 107 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم حس ششمم ولی اعتقادی ندارم ب سرگرمی میگم . ک همش درست دراومده .  ولی دیگه جواب نمیدم ب این ...

میشه عزیزم بگی 

خانوادم کی به ازدواجم راضی میشن 

چندسالگی عروس میشم لطفا

با دل های پاک تون برام دعا کنید به حاجتم برسم🙏🏻❤️#کاربر جدید نیستم این سومین کاربریمه😐🤣
حس ششمی هستید؟

بله ولی دیگه جواب نمیدم ب سوالات حس ششم . 

چون وقتم کاملا پره .و دوست ندارم حس ششم جواب بدم . چون خودم واقعا اعتقاد ندارم .  

۳ ماهی هم میشد ک سایت نیومدم اصلاااا .‌تازه الان دوباره اومدم .‌امتحاناتمم از شنبه شروع شده تا تیر اینا . برای همین وقت ندارم جواب بدم . 💖💖💖

دلبر ناب دلم 
منصوره تو رو خدا جواب منو بده زندگیم درست بشو هست یا دوباره بیفتم دنبال کارای طلاق؟ شوهرم دوسم دا ...

عزیزم هرچی گفتم اشتباه بود . امیدوارم زن کیت سرشار از عزت و لذت .و خدا غم از دلتون برداره خانوم عزیزم بانو جان مشکلات همه جا هست و فقط توکل کن به خدا درست میشه صبور باش منصوره جان 

منم حس ششمم ولی اعتقادی ندارم ب سرگرمی میگم . ک همش درست دراومده .  ولی دیگه جواب نمیدم ب این ...

تو رو خدا جواب منو بده

زندگیم درست بشو هست یا دوباره بیفتم دنبال کارای طلاق؟

شوهرم دوسم داره؟

حست به زندگی مشترکم ، آینده ام؟

بله ولی دیگه جواب نمیدم ب سوالات حس ششم .  چون وقتم کاملا پره .و دوست ندارم حس ششم جواب بدم . ...

حالا جواب ما رو هم بده بعد برو .‌بهنامم بر میگرده ؟هیای داغونم و ناراحت

2790
2778
2791
2779
2792