2777
2789
عنوان

خسته شدم

213 بازدید | 35 پست

سلام دوستان

دیگ از دست شوهرم خسته شدم

خیلی به خانوادش وابستس

میگ همه زندگیم مال اوناست

برای ماشین ثبت نام کردیم

نصف پولشو طلاهامو فروختم نصف دیگشو قراره باباش بده بعد ابجیش میگ بزنین ماشینو ب اسم بابا میگم پس نصفشم مال منه شوهرم میگ ب لج تو میزنم ب اسم بابام

از شوهرم دارم متنفر میشم

من حتی باید به خواهر زادش که دو سه سالشه احترام بزارم اما اون روز ب روز با من بدتر رفتار میکنه

طلاتو نده هرگز

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طلاهای سر عقدمو واسه خونه فروختم طلاهای سر عروسیمم واسه ماشین

وقتی اینقد نمک نشناس چرا اینقدر ساده آیی .طلا میدی برا ماشین .بگو پس خودت جور کن نصفش بزن اسم آبجی جونت نصفشم بابات 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
شوهر منم همینه اگه خانوادش به من یا به خودش بی احترامی هم بکنن اون بازم بهشون احترام میزاره .

خسته شدم از دستش همه اخلاقاش خوبه ولی چشش ب دهن خانوادشه

شانسی ک اوردم مادرشوهر ندارم😂😂

خواهر شوهرم هی هر روز هر روز میگ ماشین بابا جون فلان ماشین باباجون بهمان☹💔

تو طلاهاتو فروختی پس هر چی هم که با پول طلاهات خریده بشه برای توعه...کوتاه نیا بابا انقدر ساکت نباش سوارت شن 

حالا نمیتونی پس بگیری؟ باز اگه به نام خودش بود یه چیزی. بزنه به نام باباش بعدآ دستت به هیچ جا بند نی ...

ن بابا چجوری پس بگیریم

همش میخاد منو حرص بده

میگ موتورمو میدم ب خواهر زادم 

ماشینم میدم بابام

خونم ک مال خودمه 

بعد مرگمم میشه وقف امور خیریه😒

وقتی اینقد نمک نشناس چرا اینقدر ساده آیی .طلا میدی برا ماشین .بگو پس خودت جور کن نصفش بزن اسم آبجی ج ...

مجبورم میکنه

طلاها سر عروسیمم کادوی مامان و بابام و داداشم بود اون نخریده بود

تو طلاهاتو فروختی پس هر چی هم که با پول طلاهات خریده بشه برای توعه...کوتاه نیا بابا انقدر ساکت نباش ...

دیروز کلی دعوا و بحث کردیم

خیلی ازش بدم اومده

اخلاقش مث پیرمردا شده 

دوساله الان منو یه سفر نبرده

2790
2778
2791
2779
2792