2821
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 35 پست
مجبورم میکنه طلاها سر عروسیمم کادوی مامان و بابام و داداشم بود اون نخریده بود

خیلی ناراحت شدم برات این بی احترامی بزرگیه .این جور مردا ارزش احترام ندارن .باید تو این زندگی ها فقط زرنگ بود .که شما متاسفانه همه چیزو دادی.

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

امیدورام کسای دیگه بهت راهنمایی بدن به سمت آرامش بفرستند من اینقد محبت کردم جوابشو با بی احترامی دیدم اعتقادم شده زرنگ باشی برنده بازی زندگی میشی همین .طلاق بگیری بهت نیست این دیگه چه حرفایی هست بهت میگه انگار ازت بدش میاد میخاد حرصت بده

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
خیلی ناراحت شدم برات این بی احترامی بزرگیه .این جور مردا ارزش احترام ندارن .باید تو این زندگی ها فقط ...

من خیلی سادم اصلا سیاست زنونه ندارم

هی میرم با این کارا خوبی کنم

اما به قول معروف خوبی که از حد بگزرد نادان خیال بد کند

چرا اذیتت میکنه. اگه دوستت نداره چرا ادامه میدی

میگ دوسم داره 

قسم میخوره ک دوسم داره اما خیلی باهام بد رفتاری میکنه 

بعضی وقتاهم یه سیلی میزنه بهم ولی فقط یکی بیشتر نه

میگ دوسم داره  قسم میخوره ک دوسم داره اما خیلی باهام بد رفتاری میکنه  بعضی وقتاهم یه سیل ...

دوست داشتن به حرف نیست خدا بگم این جور مردا روچیکارکنه 

خسته شدم از دستش همه اخلاقاش خوبه ولی چشش ب دهن خانوادشه شانسی ک اوردم مادرشوهر ندارم😂😂

منم پدر شوهر و مادر شوهر ندارم ولی خواهراش هرکدوم حکم یه مادرو داره براش.با اینکه خواهر کوچیکش برای فوت پدرم یه پیام تسلیت بهم نداد ولی اصلا برا شوهرم مهم نیست . 

.
دیروز کلی دعوا و بحث کردیم خیلی ازش بدم اومده اخلاقش مث پیرمردا شده  دوساله الان منو یه سفر ...

بخواه تا ببره

رو مخش برو بگو بریم مسافرت اگه بچه داری بگو اون هی بگه رو مخ باباش راه بره تا بالاخره مجبور بشه ببره...بفهمه برده نگرفته..زن گرفته..

میگ دوسم داره  قسم میخوره ک دوسم داره اما خیلی باهام بد رفتاری میکنه  بعضی وقتاهم یه سیل ...

حتمأ برو مشاور . با زبون خ‌وشم براش توضیح بده اگه ماشین به نام باباش بشه فوت کنه میره جز ارث و دستتون به جایی بند نیست. اگه میتونین پولتونو پس بگیرین . مشاور رو جدی بگیر

منم پدر شوهر و مادر شوهر ندارم ولی خواهراش هرکدوم حکم یه مادرو داره براش.با اینکه خواهر کوچیکش برای ...

دقیقن همینه

منم خواهر شوهر کوچیکم خیلی لوسه

با اینکه خودش بچه داره

هر کاری ک اون میکنه رو من بعدن اگ انجام بدم شوهرم میگ لوس

تقصیر تو نیس خانوادت اینجور بارت اوردن

بخواه تا ببره رو مخش برو بگو بریم مسافرت اگه بچه داری بگو اون هی بگه رو مخ باباش راه بره تا بالاخره ...

بچه ندارم

بچه دار نشدم دوساله عروسی کردم

دوسالم تو عقد بودیم

الان چند ماهه دارم میگم اما میگ این هفته بریم بابام فلان کار داره

اون هفته بریم بابام میخاد ایزوگام کنه

هر هفته یه بهونه میاره

حتمأ برو مشاور . با زبون خ‌وشم براش توضیح بده اگه ماشین به نام باباش بشه فوت کنه میره جز ارث و دستتو ...

شوهرم با مشاور مخالفه 

زبون خوش حالیش نیس

هر چی ابجیش بگ