2777
2789
آره بابا اون اوایل 😂😂 طبیعیه دستت راه میفته فقط تمرین تمرین تمرین  استرستم کم کن الان دخت ...

نازنین😍😍

اولش خوب بودما ولی الان بدترشدم همش فک میکنم میمالم به جایی🙁دیروزم که گل کاشتم

نمیدونم چیکارکنم رانندگیم خوب شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستی نکشیده بودم یکم شیب داشت پیاده شدم خیلی شیک و مجلسی افتاده بود توش😂 میکنم ولی کم همچنان تازه ک ...

اففففرین😁

همینذشیب کارو خراب میکنه وگرنه ما کارمون ایراد نداره که😂

یه چزخ افتاد وسپرشکست!؟

نازنین😍😍  اولش خوب بودما ولی الان بدترشدم همش فک میکنم میمالم به جایی🙁دیروزم که گل کاشتم ن ...

عزیزم😍😍💖💖

استرس نداشته باش

فکرای اینجوریم نکن عزیزم

فوق فوق بمالی صاف کار درستش میکنه

همه ی ما از روز اول راننده نبودیم انقدر خرابکاری کردیم تا راه افتادیم

من روز اول تصادف کردم 😂😃😂

برامم مهم نبود

اگه فکر میکنی ترست زیاده با یه مربی خوب تمرین کن ترس و استرستو کم میکنه

مربی مرد باشه بهت اعتماد به نفس میده

اففففرین😁 همینذشیب کارو خراب میکنه وگرنه ما کارمون ایراد نداره که😂 یه چزخ افتاد وسپرشکست!؟

اره ازین مدلا پارک کرده بودن که همه کج کج ماشینو میزارن. بعد تازه بعدش کر کر خنده س! شوهرم بهم گفت این که شکست بایدخودت درش بیاری تا یاد بگیری هر چی گفتم من نمیتونم نیم کلاژ خوب بلد نیستم! عصبی گفت باید خودت دراری دیگه خواستم درش بیارم یه بار دیگه تلپ خورد تو جوب😂 نمیدونم چجوری زنده م الان یادش میفتم چقد عصبی بود شلوارمو خیس میکنم😆

عزیزم😍😍💖💖 استرس نداشته باش فکرای اینجوریم نکن عزیزم فوق فوق بمالی صاف کار درستش میکنه همه ی ...

جدی!؟ تصادف جزیی دیگه؟

اره واقعا نفربغل دستی خیلی مهمه من بارخالم که میشینم چون اون خییلی ریلکسه اینقدخوب میرونم اما اگه یکی باشه که میترسه کلا 🤦🏻‍♀️

مربی خانم گرفتم چندجلسه،مامان وبابا و خاله  و تنهاییم نشستم اما فاصله رو درک نمیکنم به شوهرم میگم بهم یاد بده میگه هنوز باید تمرین کنی بعد من باهات میشینم 

عزیزم😍😍💖💖 استرس نداشته باش فکرای اینجوریم نکن عزیزم فوق فوق بمالی صاف کار درستش میکنه همه ی ...

الان حاضرم یه ماشین داغون دست دو بهم بدن هی بمالم اینور اونور تا یادبگیرم😁

جدی!؟ تصادف جزیی دیگه؟ اره واقعا نفربغل دستی خیلی مهمه من بارخالم که میشینم چون اون خییلی ریلکسه ای ...

نه از جلو کوبوندم به صندوق عقب ماشین جلویی😂😂

روز اولی که گواهیناممو گرفتم داشتیم میرفتیم شیرینی بدم😂😂

کاش با آقا برمیداشتی نمیتونی عوض کنی؟

همسرت راست میگه رانندگی کنی دستت راه میفته چشمات سانت میزنه😂

اصلا و ابدا نگران نباش فقط تمرینت زیاد باشه

نا امیدم نشو اصلا هممون خطا زیاد داشتیم

مطمئنم‌ راننده ی خیلی خوبی میشی👌👌

نه از جلو کوبوندم به صندوق عقب ماشین جلویی😂😂 روز اولی که گواهیناممو گرفتم داشتیم میرفتیم شیرینی ب ...

کلاس ازادگرفته بودم تموم شد ،خودخانم گفت دیگه باید فقط بشینی پشت فرمون من چیز جدیدی نمیتونم بهت یاد بدم

نه از جلو کوبوندم به صندوق عقب ماشین جلویی😂😂 روز اولی که گواهیناممو گرفتم داشتیم میرفتیم شیرینی ب ...

مرسیییییی از امید دادنت😁🥰😚

شاید تقصیرخودمم هستا،خودمو دست کم میگیرم

ولی باید زودتر راننده شم سخته بدون ماشین🙁

من تا الان ۵ بار امتحان دادم قبول نشدم شهری رو فقط هم به دلیل دوبل میرم تو جدول نمبخام دیگه برم امتحان بدم

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .