2777
2789
کلاس ازادگرفته بودم تموم شد ،خودخانم گفت دیگه باید فقط بشینی پشت فرمون من چیز جدیدی نمیتونم بهت یاد ...

پس گواهینامه داری

با خاله ت برو تمرین 

باور کن اصلا سخت نیست هیچی نمیشه

اگه خدای نکرده شد صاف کار آشنا سراغ دارم😂😂

نترس فقط و فقط رانندگی کن 

منم فاصله هارو نمیتونم تشخیص بدم از تو ماشبن😑الان رانندگیت خوبه؟

من سالها رانندگیم خوب بود. بعدها به خاطر یه مسائلی ترس از رانندگی پیدا کردم و اینجوریه که سرعت بالای 50 یا 60 که برم خیلی میترسم و حالم بد میشه. الان دارم پیش روانشناس میرم و خیلی خیلی بهتر شدم. به زودی به دوران اوجم برمیگردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا الان ۵ بار امتحان دادم قبول نشدم شهری رو فقط هم به دلیل دوبل میرم تو جدول نمبخام دیگه برم امتح ...

برو امتحان بده،کنارنذار رانندگی خیلی واجبه

من یکی از نزدیکانم۲۰دفعه امتحان داد تاقبول شد اما الان واقعااا راننده شده حتی مسافت۵۰۰کیلومتری هم خودش میره وافثقعاتعجب میکنم من

مرسیییییی از امید دادنت😁🥰😚 شاید تقصیرخودمم هستا،خودمو دست کم میگیرم ولی باید زودتر راننده شم سخ ...

قربونت عزیزم💋💋😍😍💋💋

اشتباه میکنی که خودتو دست کم میگیری و عجله میکنی

با آرامش رانندگی کن بهت قووول میدم سال دیگه به حال الانت میخندی😉😅😘😘😘💖💖💖

بیشتر مشکلم درک فاصله ست😑 حالا من دفعه اولم قبول شدم وضعم اینه😶

منم لنگه خودت اصلا فاصله رو درک نمیکنم دور از جونت انگار کورم 

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .
پس گواهینامه داری با خاله ت برو تمرین  باور کن اصلا سخت نیست هیچی نمیشه اگه خدای نکرده شد صا ...

فعلا شوهرم تحریم کزده فقط توحیاط😑

اره خالم خیلی خوبه حیف سرش شلوغه،بنطرت فعلاجاهای خلوت تمرین کنم؟

فعلا شوهرم تحریم کزده فقط توحیاط😑 اره خالم خیلی خوبه حیف سرش شلوغه،بنطرت فعلاجاهای خلوت تمرین کنم؟

اگه میترسی آره یه هفته آخر شبا برو بیرون با همسرت

دستت راه افتاد یواش یواش ساعتای یکم شلوغ و شلوغتر برو

حس میکنم همسرت استرستو بیشتر کرده

بهش بگو یه ماشین تمام رنگ برات بگیره راه افتادی بفروش

اگه میترسی آره یه هفته آخر شبا برو بیرون با همسرت دستت راه افتاد یواش یواش ساعتای یکم شلوغ و شلوغتر ...

اره واسه همینم باهام نمیشینه  😶

تمام رنگ😄😄چه پیشنهاد خوبی🤪🤗🤗برم دیوارببینم تمام رنگ چنده،یا تاپیک بزنم بپرسم😅

اره واسه همینم باهام نمیشینه  😶 تمام رنگ😄😄چه پیشنهاد خوبی🤪🤗🤗برم دیوارببینم تمام رنگ چنده ...

آره بابا نصف قیمته خیالتم راحت تره

بخرین بعدا میفروشین منتشم نمیکشی🤪😂😂

نترس به خدا اصلا سخت نیست عزیز دلم اصلا و ابدااا مثل تمام کارای دیگه ست مثل آشپزی فقط تمرین و حوص ...

دقیقا من اشپزیمم قبلا خوب نبود یه مهمون که داشتم کللی استرس که الان له میشه شفته میشه🥲😅بعدچندسال که برگشتم سایت تاپیکهای قبلیمو دیدم خودم تعجب کردم از احساساتی که اونموقع داشتم 🤣

آره بابا نصف قیمته خیالتم راحت تره بخرین بعدا میفروشین منتشم نمیکشی🤪😂😂

نمیدونم گوش کنه یا نه

خودمم اولا میگفتم مامانم میگفت بشین بکوب اشکال نداره چیه بشینی پشت ماشین داغون 😆