تا حالا از رسیدن به خواسته ای که دارین نا امید شدین. یا خدارو صدا بزنید جواب نده😔
از معجزه هایی که تو نا امیدی دیدید بگید،
من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
3662 من ... ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂
معجزه رو دیدم ولی دقیقا وقتی که از عالم و آدم ناامید شده بودم. نه از خدا
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
معجزه رو دیدم ولی دقیقا وقتی که از عالم و آدم ناامید شده بودم. نه از خدا
از همه ی عالم نا امید شدم به خدا پناه بردم.. انقدر ازش خواستم اما انگار منو ندید😔
ناامید نشدم،اما همینکه دیگه ب نقطه ای رسیدم که واقعااااا راضی شدم ب رضای خدا، همونجا مشکلم حل شد خداروشکر
رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود... جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر میکنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم! علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیتالله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
وقتی دیگه هیچ امیدی نداشتم جوابم رو داد هروقت خودش صلاح بدونه جواب میده نه هر وقت ما بخوایم ...
خداروشکر کاش خدا به منم یه نگاه بکنه فقط یه نگاه خیلی محتاجشم
ناامید نشدم،اما همینکه دیگه ب نقطه ای رسیدم که واقعااااا راضی شدم ب رضای خدا، همونجا مشکلم حل شد خدا ...
چقدر حالم خوب میشه وقتی کسی از وجود خدا میگه. انگار توی قلبم یه نور امید روشن میشه...
از همه ی عالم نا امید شدم به خدا پناه بردم.. انقدر ازش خواستم اما انگار منو ندید😔
درکت میکنم. منم از این فکرا داشتم. بعد که معجزه رو دیدم فهمیدم قبلش هنوز به اون درجه ناامیدی از بقیه و اعتماد به خدا نرسیده بودم...پس هرچی خدا گفته رو انجام بده و صبر کن. مطمین باش راضیت میکنه
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
به نظرم هیچ وقت نباید از درگاه خدا نا امید شد چون خدا بهتر میدونه چی به صلاح ما ها هستش نباید چیزی ب ...
شایدم همینطور باشه.... این اخریا از فاطمه زهرا خواستم همونجا با خودم گفتم اگه اینبارم نشد یعنی قرار نیست بشه 😔😔