2777
2789
عنوان

حاجت دارا

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 37 پست
عزیزم محتاج دعام چشم انشاالله به حاجاتت برسی ولی به حضرت عباس بگو واست دعا کنن‌و از خدا برات بخوان ...

استارترعزیز میشه ی خواهش کنم برای شفای دخترم دعا کنی 

من هر چی صدا میزنم هیچکس صدامو نمیشنوه حال روحیم داقون 

اگه ممکنه برای شفای دخترم ی حمد بخونیید ممنون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارترعزیز میشه ی خواهش کنم برای شفای دخترم دعا کنی  من هر چی صدا میزنم هیچکس صدامو نمیشنوه ح ...

عزیزم حضرت عباسو صدا بزن ،قطعا جواب میدن.اعتماد کن ،صدا بزن.اعتماد کردن خیلی مهمه

عزیزم حضرت عباسو صدا بزن ،قطعا جواب میدن.اعتماد کن ،صدا بزن.اعتماد کردن خیلی مهمه

بخدا صدا میزنم اما هیچکی جواب نمیده بخواداقونم 

اگه ممکنه برای شفای دخترم ی حمد بخونیید ممنون میشم 
واسه اولی ذکر یا کاشف ...  خوندم بزنین تو نت با فتحه و کسره بیاد و واسه اونی که حاجت نگرفتم فعل ...

سلام میشه لطفا برام دعاکنی منم حاجت روا بشم باور کن ب همه ائمه متوسل شدم شما حاجت گرفتین توروخدا برا منم دعا کنین منم چن تا حاجت دارم قول میدم اگ برام دعاکنی و حاجت رواشم برات تا 40 روز یاسین بخونم

سلام میشه لطفا برام دعاکنی منم حاجت روا بشم باور کن ب همه ائمه متوسل شدم شما حاجت گرفتین توروخدا برا ...

برات دعا میکنم انشاالله حاجت روا شی .از حصرت عباس برات میخوام ولی خوبی اونا هست ک حاجت میدن.البته توسل ب اهل بیت توکل به خدا.و اینکه تو کتاب کرامات حضرت عباس خوندم ک حتی حاجت ی کافر هم دادن.و اینکه چند روز پیش یه گناهی رو میل داشتم ک انجام بدم و  یه حلجتی هم همون چند روز پیش داشتم.برام واقعا سخت بود انجام ندادن اون گناه .چون ابلیس وسوسه میکرد ب حضت عباس گفتم من این گناهو انجام نمیدم اگه شما راضی بودین حاجتمو بهم بدین .و فردا حاجتمو گرفتم و اینم بگم اگه حاجتمو نمیدادن کلی دردسر باید میکشیدم و کلی اعصاب خوردی و...

برات دعا میکنم انشاالله حاجت روا شی .از حصرت عباس برات میخوام ولی خوبی اونا هست ک حاجت میدن.البته تو ...

ممنونم ازت خیییلیییی لطف میکنی من خودمم ک تاپیکتو خوندم همونشب تا صب کلی گریه کردم چشام باز نمیشد اصن کلی با حضرت عباس حرف زدم تاحدودی بهتر شده اوضاع ولی هنوز حاجتمو نگرفتم.