2777
2789
عنوان

حاجت دارا

702 بازدید | 37 پست

از حضرت عباس ع بخواین بهتون بدن

من خودم تا الان ۳تا حاجت خواستم از ایشون یکی تقریبا دو سال پیش که دقیق تر از اون چیزی که فکر میکردم شد 

یکی چند روزه ازشون خواستم و مطمعنم میدن❤❤❤❤

یکی هم الان خواستم که خدا شاهده به ۴۰ دقیقه نکشید بهم دادن😍🤩🤩

خیلی خوشحالم نه به خاطر حاجتم.چون ایشون صدامو شنیدن خوشحالم.خیلی ساده ازشون خواستم بعد یه چیز درونم گفت اینطور که تو گفتی نمیشنون بعد با خودم گفتم ولی حتما خدا یه طوری به گوش ایشون میرسونه چون اگه نرسه و ایشون حاجتم رو ندن که باب الحواعج نیستن

مطمعنم صدامو تا اان که به خاطر یکی از بزرگترین حاجتام صدا زدم شنیدن   و چون باب الحواعجن قطعا حاجت روام میکنن 

تاپیک باب الحواعجم رو بخونین و تو همین تاپیک ادرس یه تاپیک دیگه هست که درمورد حضرت عباسه .من تا اخرش رو خوندم کلی حاجت گرفتن از ایشون 

التماس دعااا  یا حضرت عباس تو رو ب مادرت حضرت ام البنین قسمت میدم حاجت منم بده سلامتی بهم ...

این تو تاپیکی بود که یکی ادرسش رو به من داد

سلام من از کودکی افسردگی داشتم سخت ترین لحظه هارو تجربه کردم واقعا سخت ترین ها بود خلقم مدام و بی دلیل پایین میو مد زمینه ژنتیکی این اختلال را در خانواده داشتم.تا اینکه تصمیم گرفتم برای رهایی از جهنم درونم حدیث کسا بخونم یادم نمیاد چند روزه نذر کردم حالم بهتر شد اما شب تاسوعا دست به دامان حضرت ابوالفضل شدم و گفتم تا اخر عمرم به نیت شما هر روز زیارت عاشورا میخوانم چنان احساس شفا می کنم که انگار این اختلال هرگز در من وجود نداشته.خداروشکر منتظر معجزات دیگه هم هستم بهتون خبر میدم.التماس دعا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینم تو همین تاپیک بود

Elisma

تعداد پست: 786

دیروز رفته بودیم مراسم افطاری و سفره امام حسن، خانم مداحه با دعای توسل شروع کرد.....من هم که عاشق بیقرار عمو عباس جان ..... یه لحظه پیش خودم گفتم کاش دعای توسل ، یه قسمتی هم مخصوص توسل به اقا ابوفاضل داشت.... یعنی همینکه اینو پیش خودم گفتم هنوز به ثانیه نکشیده بود که خانمه خواست توسل به امام حسین رو بخونه گفت روایت داریم از در خونه آقا اباالفضل بریم در خونه ی امام حسین پس حاجت دارا حاجتهاتون رو از حضرت عباس بخواین که میخوایم بریم در خونه امام حسین......    

یعنی فقط کسایی که از نزذیک منو میشناسن و عمق عشقم به عمو عباسم رو میدونن و احساساتم رو به ایشون دیدن میتونن تصور کنن چه حال خوشی پیدا کردم اون لحظه      یه هو بی اختیار تمااااااام صورتم اشک شوق شد..... از عمو عباسم تشکر کردم گفتم ممنونم که نگاه به دلم کردی به دل خانم مداح انداختی که توسل کنه به شما .... که یه هو دیدم ..... نمیدونم از کجا ، وسط اون مجلس از در و پنجره های بسته و کولر گازی !! که هیچ راه و دریچه ای به بیرون نداشت.....یه قاصدک بزرگ چرخ زود و چرخ زد و اومد دقیقا جلوم وایساد......     وقتی برای خواهرشوهرم که کنارم نشسته بود تعریف کردم اشکهاش ریخت....  

اینه عمو عباسم.....   الهی قربون غیرت و مهربونیشون برم ، امکان نداره کسی با تمام قلبش با عشق به آقام رو بیاره و آقام لحظه ای ازش غافل بشه..... الهی قربون غیرت و مهربونیتون بشم عمو جانم  

شب که برگشتم خونه برای همسرم تعریف کردم همسرم چشماش برق زد گفت واقعا من به غبطه میخورما .... لحظه ای نیست که آقا اباالفضل نگاهت نکنه و چشم ازت برنداره  

یه شب دیگه هم ، دو سه هفته پیش بود، سر نماز مغرب بودم، یه لحظه خیلی عمیق رفتم تو حال و هوای بین الحرمین و حرم عمو جانم..... نمازم که تموم شد ، داشتم تعقیبات میخوندم گفتم عمو عباسم اگه حواست به من هست یه نشونه به من بده.....یه هو چنان بوی خوشی تو اتاق پیچید که سرگیجه گرفتم......یه لحظه انگار چشمام سیاه رفت.....یه نفس عمییییق کشیدم تا همیشه اون عطر رو به خار بسرپم و تمام صورتم خیس اشک عشق شد.....     از اینکه آقام رو وقتی صدا کنی، وقتی ازشون چیزی بخوای همووووونننن لحظه نگاهت میکنن    عمو عباسمه آخه.....   عاشقتونم آقا.... عشقتون در قلبم نه روز افزون، که لحظه افزون باد......  

خدا رو شکر، خیلی التماس دعا، چطوری متوسل شدید؟ 

واسه اولی ذکر یا کاشف ...  خوندم بزنین تو نت با فتحه و کسره بیاد و واسه اونی که حاجت نگرفتم فعلا، که مطمعنم میگیرم همین ذکر و چند تا ذکر دیگه میگم و ایشونو صدا میزنم و با زبون خودم باهاشون حرف میزنم و از لطف خدا مطمعنم میشنون

واسه اخری هم که الان حاجت گرفتم با زبون ساده خودم گفت که مثلا حضرت این کار رو کنین لطفا عوضش من اگه جور شه اولین چیزی که برم سراغ نت دان میکنم روضه شماست .۳بار با فاصله ۵ ۱۰ دقیقه گفتم.بعد یه چیزی درونم  گفت خیلی ساده گفتم حضرت نمیشنون بعد با خودم گفتم خدا ی جوری ب گوششون میرسونه  وگرنه اگه ندن که باب الحواعج نیستن

خیلی تو اون تاپیک حاجت گرفتن مثل بارداری شفابیماری، ازدواج  تحصیل و...مثلا یکی تعریف کرد توسل کردم دزد پولم پیدا کردن

خدا رو شکر، خیلی التماس دعا، چطوری متوسل شدید؟ 

واسه اولی  ذکر یا کاشف الکرب عن وجه الحسین ع اکشف کربی بحق الحسین ع 

البته بزنین تو نت چون فتحه و کسره تو عربی خیلی مهمه

ای برطرف کننده غم و اندوه از چهره حسین ع غم و اندوه مرا نیز بحق برادرت برطرف کن

مهجزه حضرت عباس ع 

کپی شده از نی نی سایت:

سلام من از کودکی افسردگی داشتم سخت ترین لحظه هارو تجربه کردم واقعا سخت ترین ها بود خلقم مدام و بی دلیل پایین میو مد زمینه ژنتیکی این اختلال را در خانواده داشتم.تا اینکه تصمیم گرفتم برای رهایی از جهنم درونم حدیث کسا بخونم یادم نمیاد چند روزه نذر کردم حالم بهتر شد اما شب تاسوعا دست به دامان حضرت ابوالفضل شدم و گفتم تا اخر عمرم به نیت شما هر روز زیارت عاشورا میخوانم چنان احساس شفا می کنم که انگار این اختلال هرگز در من وجود نداشته.خداروشکر منتظر معجزات دیگه هم هستم بهتون خبر میدم.التماس دعا

در اصل حضرت عباس با شنیدن صداتون براتون ب درگاه خدا دعا میکنن و خدا حاجتتون میده 

برعکس گفتی عشقم 

حضرت عباس نمیتونن حاجت بدن ب درگاه خدا برامون دعا میکنن و خدا دعای ایشونو در حقمون مستجاب میکنه

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
در اصل حضرت عباس با شنیدن صداتون براتون ب درگاه خدا دعا میکنن و خدا حاجتتون میده  برعکس گفتی ع ...

قطعا همین طوره

حضرت واسطه هستن

و خدا حاجت میدن

ولی مگه خدا به حضرت عباس نه میگه؟

قطعا خدا چون عاشق ایشونن همچین مقامی رو ب ایشون دادن...باب الحواعج بودن رو میگم...

قطعا همین طوره حضرت واسطه هستن و خدا حاجت میدن ولی مگه خدا به حضرت عباس نه میگه؟ قطعا خدا چون عا ...

بله صد در صد 

من فقط اشتباه نوشتاریتونو تصحیح کردم

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من