2777
2789
عنوان

حاجت دارا

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 37 پست
واسه اولی ذکر یا کاشف ...  خوندم بزنین تو نت با فتحه و کسره بیاد و واسه اونی که حاجت نگرفتم فعل ...

واسه دومی هم ک ب زودی حاجتم رو میگیرم انشاالله ،یه چیزی نذر کردم.البته مادی نیست نذرم.ولی هر کی بتونه نذر مادی هم کنه عالیه

عزیزم خیلی ممنون🌹🌹🌹🌹🌹🌹

البته اگه در خد توانتون نذر هم کنین عالیه.و صبر نکنین حاجت بدن بعد نذرتون رو عمل کنین .این خانواده مدیون کسی نمیمونه .

از حضرت عباس بخواین برای شما از خدا خواسته تون رو بخوان .اینطوری خیلی خیلی خیلی سریعتر ب خواسته تون میرسین

و البته ما توسل میکنیم ب ایشون .همون طور که خانم قبلی گفتن خدا حاجت میده ولی ما. توسل میکنیم ب اهل بیت ع تا زودتر حاجت بگیریم و اینکه اونها از خدا برای ما حاجتمون رو بخوان و برای ما شفاعت و دعا کنن پیش خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دنیا ممنون❤🌹🌹🌹🌹🌹

راستی من خودم برای یه حاجت مهمم نذری کردم

البته مادی نمیتونین میشه نذر غیر مادی کنین مثلا میگم ؛مثلا قبل محرم  مسجد رو برای عذارداری تمیز کنین یا و...

راستی من خودم برای یه حاجت مهمم نذری کردم البته مادی نمیتونین میشه نذر غیر مادی کنین مثلا میگم ؛مثل ...

عزیزم شما چقدر مهربونید، خیلیییی ممنونم ازتون، انشالله به هر چی می خواهید با شادی برسید، التماس دعا. چشم نذر میکنم ، بازم یه دنیااااا ممنون

میشه بگی چه گلی توسرم بریزم؟؟؟پسرم سه سالشه حرف زدنش دیرشده.دعا میکنی براش؟؟

عزیزم از حضرت عباس ع بخواه.ایشون شفا شون میدن.

البته دختر دایی منم خیلی دیر حرف اومد.سع سالگی شم خوب حرف نمیزد.ماشاالله الان ۷سالشه.ماشاالله بلبله.

از حضرت عباس ع حاجتتون رو بخواین

میشه بگی چه گلی توسرم بریزم؟؟؟پسرم سه سالشه حرف زدنش دیرشده.دعا میکنی براش؟؟

کپی شده از نی نی سایت

مامان_شـــــــــوکــــــــولا

تعداد پست: 80

من همیشه ب حضرت عباس یه ارادت خاصی داشتم...همه جا و همه وقت ایشون رو واسطه قرار میدادم و ورد زبونم همیشه یا باب الحوائج بوده و هست...
چن وقت بود ی بیماری عجیب افتاده بود ب جونم ک توان زندگی کردن رو ازم گرفته بود..هر چی ختم و دعا و نذر و نیاز کردم فایده نداشت..
هر چی بیشتر چنگ و دندون می نداختم ک مشکلم حل شه بدتر شد...
خدا ببخشَتم،انقدر ناامید شده بودم ک دیگه نمازامم نمی خوندم..تا اینکه همین دو روز پیش رفتم دکتر،اصلا خبری از اون غده نبود ک نبود،همش گریه می کردم می گفتم دکتر دروغ میگی،ولی راست بود...
دکترم ک میگفت اشتباه پزشکی بوده و آزمایشای قبلیت اشتباه بود لابد،ولی ب خدای احد و واحد،فقط نگاه حضرت اباالفضل بود و بس....
الا یا ایهاالناس،جوونیم نذر عبــــــــــــاس...
منم برای تشکر از لطف آقا،دیروز کارت اهدا عضو پر کردم...
ایشالا همیشه نگاهتون کنه دست گیرِ بی دست