2777
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 135 پست
خوبه که .شوهر من نمیزاره پریودم تموم شه

هیچوقت نمیتونی بفهمی چقدر سخته و اینکه مشکل من فقط رابطه نیست من خیلی تنهام اصلا محبت نمی‌بینم 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر عزیزم می دومنم سخته  همه لذت یه خانم اینه شوهرش ازش تعریف کنه.  حتی اگه خیلی قشن ...

من ي عمل تو صورتم ندارم..نميخام تعريف كنم اما خدا نعمت زيبايرو بهم داده..قبلا فك ميكردم كلا عادت نداره تعريف كنه،ولي خواهراش ك كلا عملن تو مهمونيا مثلا ميگه خواهرام از خوشكلي تك بودن

قضاوت كردن ممنوع  
هیچوقت نمیتونی بفهمی چقدر سخته و اینکه مشکل من فقط رابطه نیست من خیلی تنهام اصلا محبت نمی‌بینم 

بهتر از اینه که فک کنی فقط برا رابطه میخادتت

همشم ترس اینو داشته باشی که بهت خیانت کنه

من ي عمل تو صورتم ندارم..نميخام تعريف كنم اما خدا نعمت زيبايرو بهم داده..قبلا فك ميكردم كلا عادت ندا ...

باهاش حرف زدی؟؟؟ چرا نمیگب از من چرا تعریف نمیکنی؟؟ چرا من ب چشمت نمیام؟؟؟

آقایون لطفا درخواست ندید 😠

عجب .این از بی میلی نیست بنظرم...معلومه دلش ب زندگی نبوده از همون اول.بهرحال ان شاءالله زندگی گرم و ...

ممنون عزیزم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

مخصوصا من تو ي شهر غريبم جز شوهرم هيچكسوندارم..

قضاوت كردن ممنوع