2777
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 135 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مخصوصا من تو ي شهر غريبم جز شوهرم هيچكسوندارم..

خدا کمکت کنه گلم من خیلی خوب درکت میکنم 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
باهاش حرف زدی؟؟؟ چرا نمیگب از من چرا تعریف نمیکنی؟؟ چرا من ب چشمت نمیام؟؟؟

حرف زدم..بارها و بارها همون لحظه ميگه اره يعني حرف خودمو تاييد ميكنه..نشده خودش بگه،مثلا موهام لخته فرش ميكنم انگار رفيقشو ديده ،ميگه فر كردي؟همين تموم شد

قضاوت كردن ممنوع  
مشکل منم هست چرا جدا نمیشی؟

من ده ساله ازدواج کردم  اوایل ازدواج رفتم خونه مادرم خواستم جدا بشم مادرم نذاشت گفت مردم با شوهر دزد و معتاد میسازن از خداتم باشه هی دنبالت نمیاد اویزونت نیست برای رابطه برو زندگیت و بکن دلیلت قانع کننده نیست بعد هفت سال هم یهو باردار شدم الان پسرم سه سالشه و به شدت به شوهرم وابسته ست نمیتونم ازش جداش کنم 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
حرف زدم..بارها و بارها همون لحظه ميگه اره يعني حرف خودمو تاييد ميكنه..نشده خودش بگه،مثلا موهام لخته ...

میخوام زندگی یه خانمی تعریف کنم. 

تو محل کار یه خانمی بود بسیاز خوش اخلاق و محترم 

یه روز ک تنها شدیم گفت جدا شدم و من بر حسب شناخت تعجب کردم گفتنذ همسرش مثل برادرش بوده و دیگه بعد 4سال نتونسته تحمل کنه

این مشکل شما هم خیلی عامل مهمی هست لطفا پیگیری کنیذ مشاوره برید بسیار مسئله مهمیه

میخوام زندگی یه خانمی تعریف کنم.  تو محل کار یه خانمی بود بسیاز خوش اخلاق و محترم  یه رو ...

كسي ك قبول كنه رفتارش اشتباست كمك ميكنه مشكل حل شه،قبول نداره..وقتي ميگم بگو دوسم داري ابراز علاقه كن دوس دارم بشنوم ميگه من تو دلم دوست دارم اهل حرف نيستم..

قضاوت كردن ممنوع  

اسی نمیخوام نگرانت کنم ولی همسرت چیزی مصرف نمیکنه ؟؟مواد منظورمه؟؟

ما اوایل ازدواج حتی میشد روزی سه بار رابطه داشته باشیم،شوهرم از هر فرصتی استفاده میکرد .رفته رفته کم شد این اواخر شده بود ماهی یکبار ،متوجه شدم همسرم مواد میکشیده متاسفانه😔

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده