2777
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 135 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو رابطه م نمیبوسه؟؟؟!!!!!

رابطه کجا بود هر هفت هشت ماه یه بار اونم زود تمومش می‌کنه 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
اذیت ؟؟؟ بخدا نابود شدم از تنهایی از بی محبت از سردی اینکه اعتماد به نفسم و خورد کرده همش ایراد همش ...

اعتماد بنفست و نذار کاهش پیدا کنه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
تمرین کن. خودت به خودت بیشتر اهمیت بده. تمرین های افزایش خوددوستی و عزت نفس رو انجام بده. به خودت ...

اصلش هنینه هرجقدر خودتو دوس داشته باشی دیگران تو رو دوست دارن

وقتی تو خودتو خوشگل نمیبینی بقیه م خوشگل نمیبیننت

هنه چی ب درونت برمیگرده

آقایون لطفا درخواست ندید 😠

ربطی داره یعنی من‌فروردین اون مهر الان یعنی چی چ ربطی داره میشه بگی

اوضاع بینتون زیاد خوب نیست چون تو گاها نمیتونی طبق نظرات و برنامه های خودت پیش بری و درواقع نمیتونی خودت باشی تو انرژی مثبت داری و اون منفی 

ولی خب کشش و جذب بینتون خوبه 

اون الکی سخت گیر و بدبینه 😑

تلگرام پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoo

ای واا مگرمیشه

اوایل ازدواج ماهی یک بار بود الان شده هفت ماه هشت ماه یک بار اصلا دوستم نداره 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
تو رابطه م نمیبوسه؟؟؟!!!!!

چقدر بی احساس ..پس چجوری ادامه میدین 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...