2777
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 135 پست

انشاله نشکل همتون حل بشه، چ سخته اینطوری

گاه دلم میگیرد، از حرف هایی که در شانم نیست، از صداقتم که هیچکس لایق آن نیست...گاه دلم تنگ میشود، برای وعده هایی که میدانستم نیست، اما برای دلخوشیم کافی بود...گاه دلم میگیرد از سادگی هایم،. گاه دلم میسوزد برای وفاداری هایم...گاه دلم میسوزد برای اشکهایم،.گاه دلم میگیرد از روزگاری که در آنم... انقدر صبور بوده ام ، آنقدر تحمل کرده ام ، که خستگی های عمرم روی قلبم سنگینی میکند، هیچکس هم مدال افتخار صبوری بر گردنم نیاویخت ،،، من فقط گرفتار یک عادت لعنتی شدم که در چشم دیگران وظیفه ای بیش نبود، و چقدر دیر فهمیدم صبوری که از حد بگذرد باران حماقت بر سرت آوار میشود..................این نبود آنچه در انتظارش بودم💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شوهر من دقیقا همینه شاید باورت نشه یادم نمیاد آخرین بار کی بوسم کرده فقط خواهر نداره

اذيت نميشي؟من ميرم كلي خوشگل ميكنم ،اصلا چيزي نميگه،خودم ميگم ابروام خوب شد؟رنگ رژمو دوس داري؟

قضاوت كردن ممنوع  
اذيت نميشي؟من ميرم كلي خوشگل ميكنم ،اصلا چيزي نميگه،خودم ميگم ابروام خوب شد؟رنگ رژمو دوس داري؟

اذیت ؟؟؟ بخدا نابود شدم از تنهایی از بی محبت از سردی اینکه اعتماد به نفسم و خورد کرده همش ایراد همش بهانه تو‌دعوا حرفایی میزنه قلبم درد میگیره دلم میشکنه

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

چه بی احساس 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

تمرین کن. خودت به خودت بیشتر اهمیت بده.

تمرین های افزایش خوددوستی و عزت نفس رو انجام بده.

به خودت بیشتر برس.

اهمیت بده. به تغذیه، ورزش، مطالعه.

بعد ببین چقدرررر تغییر می‌کنه.

شوهر منم خیلی یخ بود. از وقتی خودم، به خودم بها دادم و تصمیم گرفتم اولویت اول زندگی خودم باشم، خیلی رفتارش تغییر کرده.

قبلا ازش محبت گدایی میکردم. میگفتم بوسم کن. بغلم کن. غر میزدم که چرا بهم نمیگی خوشگل؟ چرا به مامانت توجه می‌کنی تو جمع ولی به من توجه نمیکنی؟ چرا تو عکس های دسته جمعی پیش من نمی ایستی؟ چرا چرا چرا....

همه اینارو گذاشتم کنار. تمرکزم رو از روی شوهرم برداشتم و دادم به خودم. قبلا تا میومد خونه، من میچسبیدم بهش، انگار هیچ کار دیگه ای  ندارم. الان کلی کارای دوست داشتنی دارم برای خودم. طول کشید ولی در کمال تعجب، شوهرم عوض شد. البته من قصدم تغییر دادن اون نبود. واقعا به خاطر خودم این کارا رو کردم. ولی روی اون هم تاثیر گذاشت.

٢سال

اینجوری پیش بره که ...تو دوسال ادای پیرمردا رو داره 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...