2777
2789
عنوان

#کمی‌غم‌به‌وقت‌شب😊

99 بازدید | 2 پست

بعضی شبا خیلی سخت میگذرن مخصوصا اگه تو اون شب یه حرفایی رو بشنوی که دلت بشکنه🙂#دلم‌گرفته🖤میدونی دل ادم که بگیره دیگه هیچ جوره حالت خوب نمیشه،حالتم که خوب نباشه هیچ اتفاقی،هیچ حرفی،هیچ چیزی نمیتونه خوشحالت کنه و یه لبخند ساده رو لبت بیاره(:

دلِ ادم که بگیره مخصوصا اگه شب باشه آهنگ باشه دیگه هیچ جوره نمیتونی اون غمو از دلت بیرون کنی😔میدونی چی میگم؟یانه؟
تا حالا مث من شدی؟که دلت از همه بگیره🙂
میدونی الان یه حالیَم قبلا از هرکی دلم‌میگرفت هرکی اذیتم میکرد به یه نفر میگفتم🥰الان دلم از همون یه نفر گرفته به کی باید بگم🙃میدونی حالم الان چطوره😓حالم مث روزایی که انگار همه رفتن مهمونی منو نبردن🙁انگار اول دبستانم و اولین روز مدرسمه🙁انگار عروسکمو دادن به بچه ی فامیل🙁انگار مامانم رفته بازار برام چیزی نخریده🙁انگار زنگ ورزشه و هوا بده نذاشتن بریم بیرون🙁
انگار همه رفتن اردو من نرفتم🙁انگار دوباره ۷سالمه🙂و زورم به هیچی نمیرسه(:

وای همین الان یه تاپیک دیدم درمورد خودکشی

رفتم دیدم ترکیده

خدای نکرده قصدشو داری؟

به تاریخ عضویتم دقت نده قدیمیم ولی تعلیق شدم               اسم کاربری کوفتیم خیلیم سخت نیست پس زحمت بده حفظش کن و تو تاپیک های دعوا و گیس کشی تگم کن بیهوده 😬🐸✋   میگن برای موفقیت باید "قورباغت رو قورت بدی" ولی متاسفانه قورباغه ی من دائم القره و فقط بلده برقصه قوزمیت تو موفقیتم هیچ نقشی نداشت  🐸💃💃#کاربری_در_اختیار_دو_شخص_متفاوت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.