_n_rastaghy1382_2427 مدیر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 435 عنوان کیست | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 32 پست خانوما قرص ال دی تاثیری هم رو کیست داره؟کلا براچیه ال دی ادیوس ..☆ 1400/02/30 | 23:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توسکا_67 عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 8842 واقعا؟؟اگه بشه خیلی خوبه،قبلش هم تنبلی تخمدان داشتم،برام دعا کن لطفا🥺🥺🥺🥺 والاه من بشخصه خودم تجربه کردمان شاءالله مشکلت حل میشه عزیزم 🙏🏻❤️ آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
ایمان۹۷ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 11826 تنبلی تخمدونت چجوری خوب شدددد هنوز خوب نشده،یعنی دیگه آزمایش و سونو ندادم،وقتی رفتم سونو بدم گفت کیست داری 😔😔 از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
_n_rastaghy1382_2427 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 435 انشالله. شبی یک عدد،بسته قرص که تموم شد،یک هفته فاصله شبی یه عدد هی تموم که شد یه هفته نخورم؟تا چن وقت ادیوس ..☆
_n_rastaghy1382_2427 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 435 هنوز خوب نشده،یعنی دیگه آزمایش و سونو ندادم،وقتی رفتم سونو بدم گفت کیست داری 😔😔 ای خدا 😔😔 ادیوس ..☆
ایمان۹۷ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 11826 والاه من بشخصه خودم تجربه کردم ان شاءالله مشکلت حل میشه عزیزم 🙏🏻❤️ شما دیدی اثرش رو؟؟خیلی خوبه پس،میشه بگی چجوری باید بخورم؟ از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
ایمان۹۷ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 11826 شبی یه عدد هی تموم که شد یه هفته نخورم؟ تا چن وقت به من دکتر۴تا بسته داد،گفت بخور و دوباره بیا.دکتر گفت یک هفته فاصله و شروع بسته بعدی قرص از شب پنجم پریودی از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
ایمان۹۷ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 11826 ای خدا 😔😔 غصه نخور عزیزم،انشاالله مشکل تو هم حل میشه از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
_n_rastaghy1382_2427 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 435 به من دکتر۴تا بسته داد،گفت بخور و دوباره بیا.دکتر گفت یک هفته فاصله و شروع بسته بعدی قرص از شب پنجم ... یه بسته رو بخورم تموم که شد نخورم تا یک هفته ؟یا تا پنجم عادتم ادیوس ..☆
توسکا_67 عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 8842 شما دیدی اثرش رو؟؟خیلی خوبه پس،میشه بگی چجوری باید بخورم؟ بلهمن هروز یکم خام میشستم و میخوردممیگن بخارپزش هم خوبه ولی من دوست نداشتمسعی کن تا یه ماه هروز یکم بخوری بعد یه ماه برو سونو آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
_n_rastaghy1382_2427 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 435 غصه نخور عزیزم،انشاالله مشکل تو هم حل میشه ایشالا مشکل هممون حل شه من هنو ازداج نکردم ولی عروسیم چند ماه دیگس شوهرمم نی نی دوست مطمعنم جلوگیری تو کارش نیست خیلی میترسم بچه دار نشم خیلی ادیوس ..☆
ایمان۹۷ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 11826 یه بسته رو بخورم تموم که شد نخورم تا یک هفته ؟یا تا پنجم عادتم از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
ایمان۹۷ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 11826 بله من هروز یکم خام میشستم و میخوردم میگن بخارپزش هم خوبه ولی من دوست نداشتم سعی کن تا یه ماه هرو ... خدا خیرت بده عزیزم،کلی دعات میکنم اثر کنه،میتونم بپرسم کیست شما چی بوده؟ از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
توسکا_67 عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 8842 خدا خیرت بده عزیزم،کلی دعات میکنم اثر کنه،میتونم بپرسم کیست شما چی بوده؟ خواهش میکنم عزیزمکیست رحم کوچیک بود اما الان سعی میکنم برای همیشه بروکلی تو برنامه غذاییم باشه کلا واسه رحم خیلیی خیلیی خوبه آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
ایمان۹۷ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 11826 ایشالا مشکل هممون حل شه من هنو ازداج نکردم ولی عروسیم چند ماه دیگس شوهرمم نی نی دوست مطمعنم ج ... انشالله مشکلت حل بشه عزیزم،غصه نخور گل از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
ایمان۹۷ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 11826 خواهش میکنم عزیزم کیست رحم کوچیک بود اما الان سعی میکنم برای همیشه بروکلی تو برنامه غذاییم ب ... آهان،ممنون که گفتی بهم،دعات میکنم انشالله بهترینا برات رقم بخوره از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒